Kierowca autobusu ukarany mandatem karnym.
Kierowca autobusu ukarany mandatem karnym.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To się wiecej nie odzywaj. Fajnie że masz taką świadomość.
To spójrz jeszcze raz, bo coś ci się pokręciło.
Nie znamy kontekstu wcześniejszego - może rowerzysta zachował się jak pedalarz, uniemożliwiał manewr wyprzedzanie etc. Takie pały też się trafiają na drodze czasami. Po złości utrudnią życie innym bo mogą i mają do tego prawo. Ale nawet jeżeli to zrobił, to potrącenie było z winy autobusiarza.
wy jestescie niedojebani? droga rozjebana z prawej ze sie nie da jechac, rowerzysta jedzie po swoim pasie a ten debil zamiast go wyprzedzic jak czlowiek to go potracil. specjalnie, kierowca autobusu do odstrzalu i to na miejscu.
ale jego kolega potrafi jechać bliżej krawędzi? obaj siebie warci. Aby doszło do wypadku musi się spotkać dwóch takich samych.
Niech się najpierw wszyscy rowerzyści stosują do przepisów ruchu drogowego to wtedy będzie można ich nazwać uczestnikami ruchu, bo teraz połowa jeździ chodnikiem, kolejna połowa jeździ po przejściach dla pieszych, 90% nie wystawia ręki do skrętu, 75% sobie wjeżdża i wyjeżdża z drogi na chodnik i odwrotnie mając w piździe wszystkich.
Przecież oni nie znają przepisów PORD, bo nikt od nich nie wymaga znajomości przepisów i nie muszą mieć ŻADNYCH uprawnień, ani ubezpieczenia.
fakt prawa strona jezdni jest chujowej jakosci, ale to nie oznacza by jechac metr od jej krawedzi... pedalarz za bardzo wzial do siebie prawo i jechal przy lewej krawedzi jezdni co jest niedopuszczalne, tym bardziej , ze jezeli chcesz wyprzedzic rowerzyste musisz zachowac metr odstepu od niego, a jak on jedzie prawie przy srodkowej linni, jest to niewykonalne. wg mnie jest to celowe dzialanie by uprzykrzyc zycie innym, mandat dla pedalarza jak najbardziej by sie nalezal.
co to za jebany termin prawniczy "za bardzo wzial do siebie prawo" normalnie Clifford Chance jprd
kierownik autobusu dostanie w najlepszym wypadku zawiasy i straci pracę, w najgorszym pójdzie siedzieć za prowadzenie autobusu zagłady
wy jestescie niedojebani? droga rozjebana z prawej ze sie nie da jechac, rowerzysta jedzie po swoim pasie a ten debil zamiast go wyprzedzic jak czlowiek to go potracil. specjalnie, kierowca autobusu do odstrzalu i to na miejscu.
Twój stary był do odstrzału zanim cie zrobił
Dlatego gardzę rowerzystami. Jebać te kurwy
Pojebany to ty jesteś i tobie podobni.
"Możliwie blisko prawej krawedzi" Jak dla mnie jechał możliwie blisko.
Dopóki kierowcy 4 kółek nie zrozumieją że pedalarz = uczestnik ruchu drogowego to takie filmiki będą częściej
Niech pedalarze zaczną przestrzegać przepisów ruchu drogowego, które też ich obowiązują.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów