Kierowca autobusu ukarany mandatem karnym.
Kierowca autobusu ukarany mandatem karnym.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
-korzystać z drogi dla rowerów lub pasa ruchu dla rowerów, jeśli są one wyznaczone dla kierunku, w którym się porusza lub zamierza skręcić,
-zachować szczególną ostrożność i ustępować miejsca pieszym, gdy porusza się po drodze dla rowerów i pieszych.
Jeśli nie ma drogi przeznaczonej specjalnie dla rowerzystów lub nie można z niej korzystać np. z powodu robót drogowych, wtedy kierujący rowerem powinien poruszać się poboczem, a jeżeli nie nadaje się ono do jazdy – jezdnią (możliwie blisko prawej krawędzi).
Przepisy zabraniają ruchu rowerów po drogach ekspresowych i autostradach."
Pedalarz bez mandatu?
"Rowerzysta jest obowiązany:
-korzystać z drogi dla rowerów lub pasa ruchu dla rowerów, jeśli są one wyznaczone dla kierunku, w którym się porusza lub zamierza skręcić,
-zachować szczególną ostrożność i ustępować miejsca pieszym, gdy porusza się po drodze dla rowerów i pieszych.
Jeśli nie ma drogi przeznaczonej specjalnie dla rowerzystów lub nie można z niej korzystać np. z powodu robót drogowych, wtedy kierujący rowerem powinien poruszać się poboczem, a jeżeli nie nadaje się ono do jazdy – jezdnią (możliwie blisko prawej krawędzi).
Przepisy zabraniają ruchu rowerów po drogach ekspresowych i autostradach."
Pedalarz bez mandatu?
"Możliwie blisko prawej krawedzi" Jak dla mnie jechał możliwie blisko.
Dopóki kierowcy 4 kółek nie zrozumieją że pedalarz = uczestnik ruchu drogowego to takie filmiki będą częściej
wy jestescie niedojebani? droga rozjebana z prawej ze sie nie da jechac, rowerzysta jedzie po swoim pasie a ten debil zamiast go wyprzedzic jak czlowiek to go potracil. specjalnie, kierowca autobusu do odstrzalu i to na miejscu.
Proszę panstwa gey alert
Proszę panstwa gey alert
Po pierwsze miał jeszcze minimum metr i mógł jechać bliżej prawej krawędzi, po wtóre nie ma obowiązku jeździć rowerem.
wy jestescie niedojebani? droga rozjebana z prawej ze sie nie da jechac, rowerzysta jedzie po swoim pasie a ten debil zamiast go wyprzedzic jak czlowiek to go potracil. specjalnie, kierowca autobusu do odstrzalu i to na miejscu.
Uwaga. Spierdolenie umysłowe.
Kurwa jeżdze często rowerem ale myślę jak kierowca auta i jebanych pedalarzy nienawidzę. Pierdolony stan zjebanego umysłu. Czy te barany gdy zakładają te portki z lajkry prezestają myśleć i tracą instynkt samozachowawczy? No policja powinna karać i to jak najsurowiej.
Plis dont szit jur self.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów