...o zaostrzonym rygorze! Omsk, Rosja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
praktyczne
zamykasz dzieciaka, idziesz sobie i nie myślisz czy gdzieś polezie albo wpadnie pod samochód
zamykasz dzieciaka, idziesz sobie i nie myślisz czy gdzieś polezie albo wpadnie pod samochód
Proste, w dzien otwarte i dzieci moga sie bawic. W nocy zamkniete i patologia nie moze tego zniszczyc. Niby podludzie, ale maja czasem jakies dobre pomysly.
u mnie do okoła szkoły podstawowej był płot z osyrymi kolcami
nie jeden się nadział np. w nogę jebać komunę tą kurwę tą poprawność pierdoloną komuchową
urban, mikke cukierka nie dadzą
nie jeden się nadział np. w nogę jebać komunę tą kurwę tą poprawność pierdoloną komuchową
urban, mikke cukierka nie dadzą
Ruskie gówniaki mają tam zaprawę przed nieuniknionym.
Oni przynajmniej nazywają rzeczy po imieniu. U nas patologia to biedni ludzie potrzebujący opieki, a u nich patologia to zwierzęta, które trzeba odstrzelić.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
W niemczech co drugi plac tak wygląda po tym, jak przyjechali tam naukowcy i lekarze.
Nawet barak im tam od razu postawili, zostawiasz uciechę i znikasz na kilka dni
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów