📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
shiters napisał/a:
to raczej siostra, ale co ja tam wiem
Nie ważne
Nie dość, że zarabiają tam 5x tyle, to jeszcze sprzęt elektroniczny mają taniej niż u nas. Ja pierdolę...
SZAJBAAA napisał/a:
@wowka01
Wiesz co znaczy fotki mamuśki?
To nie znaczy odsłonić twarze ze zdjęcia i wkleić jakiegoś pseudo gangstera.
Podaj majla, podeślę Ci więcej.
wowka01 napisał/a:
Obrazek
Podaj majla, podeślę Ci więcej.
ksp.wkryminalny@policja.waw.pl
@DUST DEVIL
Tam jest napisane "po podatku", więc wszystko się zgadza. 6,19 funta to minimalna brutto
Tam jest napisane "po podatku", więc wszystko się zgadza. 6,19 funta to minimalna brutto
Dlatego największym skurwysyństwem na świecie jest handel walutami. Towar powinien mieć taką samą wartość na całym świecie, kursy walut paradoksalnie temu zaprzeczają. Wystarczy popatrzeć, ile byśmy sobie mogli kupić, gdyby ceny były na takim samym poziomie u nas tak jak i w GB, USA, DE. Pierdolić znaczek przy cenie. Skoro nie robi wielkiej różnicy w tych krajach, to czemu w naszym i wielu innych musi?
Tu wystarczy 30 godzin popracować.
Dobrutro napisał/a:
spokojniej kolego, jesteśmy to żeby się odstresować.
Swoją mordę wklej jak taki cwany jesteś pajacu.
@Szajbaaa sam bym chętnie dorwał
Musimy cały miesiąc zapierdalać, aby kupić sobie konsolę. Kpina po prostu. Jeszcze oczywiście opłacić, czynsz, media, kupić coś do jedzenia powiedzmy zostaje nam 200 zł i kurwa musimy odkładać co miesiąc jak prawdziwy biedak. Więc prawie rok i kupimy sobie konsolę wraz z gierką...
Musimy cały miesiąc zapierdalać, aby kupić sobie konsolę. Kpina po prostu. Jeszcze oczywiście opłacić, czynsz, media, kupić coś do jedzenia powiedzmy zostaje nam 200 zł i kurwa musimy odkładać co miesiąc jak prawdziwy biedak. Więc prawie rok i kupimy sobie konsolę wraz z gierką...
A jak to wiadomo, w Polsce króluje umowa-zlecenie, gdzie ludzie mogą pomarzyć o 6,71pln za godzinę na ręke
Ostatnio naszła mnie myśl, że winą za całe zło świata jest socjalizm. I to jest kolejny argument do mojej teorii.
Gdyby nie jebane ZUSy, srusy, podatek dochodowy "redystrybucyjny" (czyt. zajebiemy zapierdalającym i damy patologom) to w tym kraju na prawdę nie byłoby aż tak źle
Płaca minimalna tyczy się osób, które pracują na umowie o pracę.
A jak to wiadomo, w Polsce króluje umowa-zlecenie, gdzie ludzie mogą pomarzyć o 6,71pln za godzinę na ręke
Ostatnio naszła mnie myśl, że winą za całe zło świata jest socjalizm. I to jest kolejny argument do mojej teorii.
Gdyby nie jebane ZUSy, srusy, podatek dochodowy "redystrybucyjny" (czyt. zajebiemy zapierdalającym i damy patologom) to w tym kraju na prawdę nie byłoby aż tak źle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów