📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up No bo im daje...
Gorzej że oni myślą, że daje im ze swoich pieniędzy.
Gorzej że oni myślą, że daje im ze swoich pieniędzy.
Gdyby mój syn wyzywał jakąś dorosłą osobę to bym się zesrał ze wstydu, a ten chuj w żółtej koszulce się uśmiecha. I takie gówno sobie rośnie na zachodzie. Bekon, boczek z marketu - mniam, kurczaczek w kfc - mmm, wołowina w McDonald - yummy. Koleś chce zapolować na zwierzynę i ją zjeść - BANDYTA. Pokolenie spierdolin.
r061071 napisał/a:
up 70 % ludzi w Polsce uważa ze Bóg stworzył świat w 6 dni a 80% że homoseksualizm można skutecznie leczyć
Dla ciebie chyba nie ma ratunku niestety...Musisz się męczyć z chujem w dupie do końca życia
Amerykańska madka zawsze wie jak używać gówniaki, żeby coś ugrać.
r061071 napisał/a:
up 70 % ludzi w Polsce uważa ze Bóg stworzył świat w 6 dni a 80% że homoseksualizm można skutecznie leczyć
Ja myśle że 6 dni to za mało, co najmniej tydzień mu to zajęło .
vifon125 napisał/a:
Ja myśle że 6 dni to za mało, co najmniej tydzień mu to zajęło .
Ja pierdolę... chciałeś mu przysrać a wyszedłeś na ignoranta
Już nawet ja, osoba nieochrzczona, wiem, że 6 dni tworzył a siódmego pauzę kręcił. Już inna kwestia jak mierzono te "dni" póki nie stworzył słońca bo to samo z siebie nie ma sensu ale ogólnie każde dziecko wie, że 6 dni pracował a 7go odpoczywał.
W weekend na obiad u teściowej będzie polędwica z jelenia, bardzo smaczne zdrowe mięsko
Tilg_die_Schmach napisał/a:
90% Polaków uważa, że płacąc składki do ZUS odkładają na emeryturę. Tak, że ten...
Tak, że czen?
Każdy będzie miał emeryturę
W socjalizmie występują problemy, które nie występują w normalnych państwach.
Jakiekolwiek dane, czy obliczenia są "o kant dupy" bo w socjalizmie problemy rozwiązuje się jak w socjalizmie.
Ten gówniarz mnie tak wnerwia, że facet w aucie powinien mu strzelić pięścią w ryja.
Goldmann napisał/a:
Tak, że czen?
Każdy będzie miał emeryturę
W socjalizmie występują problemy, które nie występują w normalnych państwach.
Jakiekolwiek dane, czy obliczenia są "o kant dupy" bo w socjalizmie problemy rozwiązuje się jak w socjalizmie.
Ty tak na serio? Nie załapałeś o co mi chodzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów