Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co on tak jęczy? Oni tam czasem nie mają ochraniacza na wory?
Choć się ustawimy. Sprzedam Ci kopa na jaja (jeśli posiadasz) nagramy to, wrzucimy tu i będziesz mógł się pochwalić jak to dzielnie zniosłeś.
Choć się ustawimy. Sprzedam Ci kopa na jaja (jeśli posiadasz) nagramy to, wrzucimy tu i będziesz mógł się pochwalić jak to dzielnie zniosłeś.
O! Jest chojrak
W sumie najlepszy sposób na wygraną, bo zdaje się że w takiej sytuacji tamten zaliczył dyskwalifikacje
Jeśli sędziowie orzekną że był to nieumyślny faul,mogą ewentualnie anulować walkę.
W sumie najlepszy sposób na wygraną, bo zdaje się że w takiej sytuacji tamten zaliczył dyskwalifikacje
no contest
Choć się ustawimy.
Najpierw ''ić'' podszkol język polski.
Co on tak jęczy? Oni tam czasem nie mają ochraniacza na wory?
Nawet z idealnie dopasowanym ochraniaczem i tak tylko tłumisz uderzenie, a miejsce jednak bardzo czułe
choć hahah lepiej ić do szkoły durniu
A może zamiast jęczenia w komentarzach ktoś w końcu napisze czy wyszedł z tego cało. Po reakcji wnioskuje że mogło dojść do poważniejszego urazu.
raczej tak, bo jaja nie pękną w suspensorze, jak sam nie pęknie, ale "ból jest w chuj". Jajka będą bolały, aż w brzuchu, a pachwiny fioletowe.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów