Nasz koniec jest bliski!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
,,Projekt współfinansowany ze środków UE" Ja pier*ole nawet do karpi na drodze dopłacają żeby dziury nimi łatać...
Błąd Nameless, ale to faktycznie mogłoby być jedną z możliwości.
Ryby wyleciały z jakiegoś samochodu dostawczego, kierowcy pewnie było smutno.
Ryby wyleciały z jakiegoś samochodu dostawczego, kierowcy pewnie było smutno.
Czemu nikt nie zbierał? Przecież się telepały, ledwo z przyczepy spadły. Można je było albo ubić i zjeść, albo do jakiegoś zbiornika chociaż wrzucić. Szkoda karpików
Wywróciła się ciężarówka z rybami na trasie Nowogród Bobrzański - Zielona Góra. Więcej szczegółów na stronie Gazety Lubuskiej
Nie zatrzymaliśta sie? Coby na kolacje pojeść?
Hahaha "Halo panie karpiu", kurwa dr Dolitle ;D
Anomalia pogodowa kurwa karpie z nieba
Ola gringo
Vinsix napisał/a:
Jebany druid gada z karpiami !
Skoro Bob budowniczy może gadać z betoniarką, to druid może gadać z karpiami.
0:02 Ryby leżą na ziemi. Współfinansowane ze środków unii europejskiej.
Wiedziałem że ta unia to nic dobrego.
Wiedziałem że ta unia to nic dobrego.
Ja bym zbierał D
Zapewne gdzieś w pobliżu było małe tornado w skali F 0,3272474274287427414892 wyssało troche wody z rybami z jeziorka , które opadły dalej. Rok temu było tak w Jarosławcu (zachodniopomorskie).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów