18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Plan doskonały
R................i • 2017-06-23, 15:54
Jak powiększyć powierzchnię kraju w 9 krokach.

1. Zapraszamy Ukraińców do Polski.
2. Dajemy im 4 lata na asymilację.
3. Po 4 latach przyzwyczajają się do życia w Polsce.
4. Cofamy wszystkim pozwolenia na pracę.
5. Wyrzucamy ich z powrotem na Ukrainę.
6. Rozgoryczeni Ukraińcy żądają powrotu do Polski.
7. Robimy referendum na Ukrainie.
8. Lwów znów należy do Polski.
9. Profit.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lysack 2017-06-24, 3:27 4
Akurat do Ukraińców nic nie mam. Jest ich w Polsce od chuja i trochę, skala chyba zbliżona do muzułmanów w UK, a mimo to nie zwracają mojej uwagi. Co jakiś czas zdarzają mi się klienci z Ukrainy i we wszystkich przypadkach widać było chęć asymilacji. Zawsze starali się mówić po polsku, jeśli czegoś nie rozumieli lub nie potrafili powiedzieć to widać było w nich pokorę. Tak, że aż mi czasem głupio, bo wiem, że możemy porozmawiać po angielsku. Inni zagraniczni klienci, nawet jeśli mieszkają od wielu lat w Polsce, nawet nie próbują się porozumieć po polsku.
Nawet ostatnio miałem klientów, którzy otrzymali tekst w polskiej i angielskiej wersji. Córka zaczęła czytać po angielsku, a matka poprawiła ją, żeby czytała po polsku, bo tu mieszka i ma się uczyć języka.

Jednocześnie wiadomo już, że ci, którzy mieli przyjechać do Polski, chcąc się dorobić ciężką pracą, już dawno to zrobili. I podobnie jak obecnie duża część Polaków migrujących do UK, tak duża część Ukraińców, wyjeżdża z myślą, że skoro komuś się udało, to i oni trafią do krainy mlekiem i miodem płynącej i wszystko otrzymają za darmo.

Najlepszym rozwiązaniem byłyby karty gościa, które zobowiązywałyby do znalezienia pracy w ciągu 3 miesięcy i nauki podstaw języka w ciągu roku.

Odnośnie bandery, to jest to kolejna nagonka medialna. Zauważcie, kto najczęściej pisze o banderyzmie - agora i spółka. Im bardziej podzielone społeczeństwo, tym łatwiej nim sterować, więc to normalne, że próbują skłócić nas z Ukraińcami. W praktyce wygląda to tak, jak u nas z ONR. Skrajna, a zarazem marginalna grupa, której pośród całego patriotyzmu i zamiłowania do kraju, zdarzy się wielbić ludzi, którzy z perspektywy innych krajów, mogą być zbrodniarzami. Nie popieram, ale rozumiem, dlatego jestem za zakazaniem banderyzmu w Polsce i surowym karaniem za propagowanie go, ale na swoim terenie niech robią co chcą.
Zresztą, ci, którzy tu przyjechali, chcą zarabiać, a nie uprawiać politykę. Tak samo mają traktują swoich skrajnych nacjonalistów jak my, czyli marginalnie.
Zgłoś
arkan997 2017-06-24, 8:53
Profity?
Masa gruntów pod uprawę, surowce mineralne i porty czarnomorskie
Zgłoś
pireus 2017-06-24, 9:05 1
arkan997 napisał/a:

Profity?
Masa gruntów pod uprawę, surowce mineralne i porty czarnomorskie

I bieda jak skurwysyn.
Zgłoś
zonk 2017-06-24, 9:55
Ło w chuj tych surowców. Zwłaszcza że odchodzi się od węgla i będzie następna banda nierobów do utrzymania za państwową kasę. A Lwów ssie więc nie wie po co nam to.
Zgłoś
p................a 2017-06-24, 14:27
Przy próbie punktu 5 byłby rozpierdol większy niż w Syrii.
Zgłoś
hardowski 2017-06-24, 17:17 1
Jebać Lwów. Wyobraźcie se, pakować kasę w trupa, jakim jest Zachodnia Ukraina...
Zgłoś
Zeusek 2017-06-24, 17:34
Ja tak na prawdę ni chuja nie rozumiem po co oni przyjechali do tej Polszy .. U mnie w szkole jest kilku .. i każdy z nich wygląda na ćwierć-mózga. Oczywiście w mojej klasie też znalazło się kilku.. którzy po roku już nie zdają..
Zgłoś
tranzystor 2017-06-24, 23:58 2
Zeusek napisał/a:

Ja tak na prawdę ni chuja nie rozumiem po co oni przyjechali do tej Polszy .. U mnie w szkole jest kilku .. i każdy z nich wygląda na ćwierć-mózga. Oczywiście w mojej klasie też znalazło się kilku.. którzy po roku już nie zdają..

Może chodzisz do klasy integracyjnej?
Zgłoś
oleyu 2017-06-26, 11:58
Ukraińcy i tak powyjeżdżają na zachód. Na budowie dostają po 15 zeta/godzinę na rękę. Na budowie oczywiście sami Ukraińcy. Teraz strajkują, że jak nie będzie 18zł/h to wyjeżdżają.
2 Sprawa, to że nasze nieudolne urzędy nie są w ciągu roku dać zgodę na pracę. Niektórzy czekają i nic, po takim olewaniu wyjeżdżają do Niemiec, gdzie są witani z otwartymi rękoma.
Zgłoś
masmisbl 2017-06-27, 9:48
Ci, co piszą "Jebać Lwów" chyba nigdy tam nie byli
Dla samego Lwowa warto odzyskać swój kawałek ziemi, a problem z kałmukami sam się rozwiąże - będą masowo jeździć do Niemiec za robotą
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem