📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
b00mba napisał/a:
@Toki
"To że jakieś zwierzęta znęcają się nad innym gatunkiem nie oznacza, że tak myśląca istota jak człowiek
też powinna to robić i brać przykład z poprzednich przejawów ewolucji życia. "
Dedukcja i wyciąganie wniosków. Tępaczku
Cytat:
Przeczytaj prosze jeszcze raz co napisali sadole wyzej, i zastanow sie nad tym co powiedziales.Co sobie pomyślą przyszłe pokolenia jak zobaczą w jakim zniszczonym świecie się urodzą.
b00mba - zgadzam sie z wiekszoscia tego co napisales, ale co do przegonienia europejskich kapitalistow przez chinskich to sie pomyliles - w europie nie ma juz kapitalistow, sa spolki i sztucznie utrzymywane z podatkow panstwowki o dochodzie tak ujemnym, ze zer nie dasz rady policzyc. Chiny juz dawno nas przegonily, teraz musza tylko kilka lat poczekac, az oprocz podstawowych towarow, przemysl zacznie luksusowe produkowac i przestana sie ludzie smiac, ze niby za miske ryzu pracuja(ktory to mit, ma juz z 50lat i jest kompletnie nieaktualny)
I pamietajcie, ze czlowiek to tylko jeden z gatunkow, nie jestesmy niczym specjalnym, kieruja nami te same instynkty co zwierzetami i te same potrzeby, jedyna roznica jest taka, ze mamy kciuki, i potrafimy mowic, no i jestesmy inteligentniejsi od wiekszosci innych gatunkow, ale czlowiek to tylko zwierze, i wiekszosc tez jest nie bardziej inteligentna od zwierzat, a dazenie do zapewniena dobrobytu innym gatunkom jest nienaturalne, trzeba tylko uwazac, zeby wiecej swin sie rodzilo niz umieral, bo nam jedzenia zabraknie i na tym sie konczy nasz obowiazek troszczenia sie o zwierzeta(Z logicznego punktu widzenia, bo ja osobiscie lubie niektore zwierzeta, ale to nie moze miec wplywu na przetrwanie naszego wlasnego gatunku).
@Szron
Twój post jest debilny. Cytat i twój podpis nie pasują do siebie. Zapomniałeś napisać kontekstu ?
Twój post jest debilny. Cytat i twój podpis nie pasują do siebie. Zapomniałeś napisać kontekstu ?
A 0:40 czy tylko mnie się wydaje, że ta para jest tuż po bzykanku? Nie palą tylko papierosów.
płakałam przez cały film od zobaczenia pierwszej sceny, aż jeść mi się odechciało. Ludzie są chujami.
"Szukają Perpetum Mobile, stoją na niej"
"Segregowanie śmieci nie boli pałeczki koli koncern odrzuć
Skoncentrowany jak obóz więzi naszych ludzi w środku
Tacy próżni jak mi bóg miły umiesz szyby nocne
Niebo daje więcej światła niż te styki
Osraj żarówki nie daj się im wysysać wysycha nasza matka
O pomoc blaga tsunami trzęsieniami usłysz tornada rzuca się jak pies z pchłami
Czy trzeba ją zalać woda by gryźć przestały
Zamawiam kometę nowa planetę zamawiam konkretnie pierdolnie
Chociaż już chodzisz po nastawionej bombie"
"Segregowanie śmieci nie boli pałeczki koli koncern odrzuć
Skoncentrowany jak obóz więzi naszych ludzi w środku
Tacy próżni jak mi bóg miły umiesz szyby nocne
Niebo daje więcej światła niż te styki
Osraj żarówki nie daj się im wysysać wysycha nasza matka
O pomoc blaga tsunami trzęsieniami usłysz tornada rzuca się jak pies z pchłami
Czy trzeba ją zalać woda by gryźć przestały
Zamawiam kometę nowa planetę zamawiam konkretnie pierdolnie
Chociaż już chodzisz po nastawionej bombie"
niwet - Zapodaj prosze wiecej farmazonow, bez danych ani argumentow, to odmieni nasze spojrzenie na swiat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów