18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
BongMan 2013-12-30, 14:46 13
- Idę na koncert The Rolling Stones.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-12-30, 14:56 14

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
~Velture 2013-12-30, 15:16 1
"Bendem grau w grem. Tómb rajder"

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
markedone 2013-12-30, 15:41
"- Idę na koncert The Rolling Stones. "
a tam spotka edypa i powita go hasłem "Joł motherfucker"

Na podwórzu jest kałuża,
a z kałuży się wynurza,
Hipopotam powiadacie?
To Antifa po krucjacie
Z nosa cieknie, oczy łzawią,
już się chłopcy w to nie bawią.
Ryj obity, dupa cała,
To skinheadzi wpier******
Dla Antify, kupy szczyli
Zgłoś
Qunda 2013-12-30, 18:31
kulam babona (jak żuk gnojny)
Zgłoś
EasyLife 2013-12-31, 18:37
Myślę że ten temat może zdenerwować pracowników szpitali, stacji benzynowych, strażaków, policji oraz innych służb które muszą mieć "czynne" w sylwestera...
Zgłoś
Tomor666 2013-12-31, 19:32
Same shit, different year...
Zgłoś
m................t 2013-12-31, 19:54
A ja mam wyjebane na sylwestra i już znowu pogodziłem się, że chuja zrobiłem podczas przerwy świątecznej
Zgłoś
Ace7 2013-12-31, 19:55
Cytat:

Myślę że ten temat może zdenerwować pracowników szpitali, stacji benzynowych, strażaków, policji oraz innych służb które muszą mieć "czynne" w sylwestera..

Złodziei nie wymieniłeś

Nie może być tak , że część świata chce żyć w VIII wieku i walczy z tymi co nie chcą się do nich dołączyć bronią z XXI wieku.
Zgłoś
Zarammoth 2013-12-31, 20:33 2
@Ace7: Ci z Sejmu będą mieli wolne.

Zgłoś
noname128939812 2013-12-31, 20:51
będe macał, opiekał, ubijał... ciasto w piekarni dzisiaj nocka, nie ma szału nawet pensja ta sama :<
Zgłoś
panmorda 2013-12-31, 21:27
Ide na party zorganizowany przez rząd Kwaśniewskiego, bede siedział i klikał aby podnieść swoje morale.

PanMordaTV kanał na YT
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów