📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i tak szacun dla bramkarza.liść kontrolny mówi: opamiętaj się kurwa za dużo wypiłeś.jak nie potrafisz zrozumieć to znaczy że będzie już tylko gorzej.
nioch nioch nioch nioch ....
kto sie nie najebal niech pierwszy rzuci kamieniem...
Bramkarza troche ponioslo - mogl odpuscic i lagodniej przekazac Panu, iz wieczor sie dla niego skonczyl..
Na podstawie takich zachowan ochrony mozna sklasyfikowac jakosc klubu i uslug w nim swiadczonych..
Bramkarza troche ponioslo - mogl odpuscic i lagodniej przekazac Panu, iz wieczor sie dla niego skonczyl..
Na podstawie takich zachowan ochrony mozna sklasyfikowac jakosc klubu i uslug w nim swiadczonych..
@ up. wyjebał mu poza drzwiami klubu,także poza miejscem pracy. To,że ochroniarz pierdolnął typowi z otwartej poza klubem,nie oznacza,ze jest on jakiejś kiepskiej jakości. Gorzej by było gdyby to właśnie "porażony" wyjebał cepa ochroniarzowi,wtedy zastanawiałbym się nad usługami świadczonymi w tym klubie
torbiasz napisał/a:
Ty chyba nigdy nie miałeś na trzeźwo do czynienia z najebanymi. Jak się jest najebanym to ci to nie przeszkadza, ale jak jesteś trzeźwy, a dookoła same najebusy, to się czujesz jak pośród upośledzonych dzikich zwierząt. Wtedy każde słowo, każdy gest najebusa utwierdza Cię w tym, że to podludzie i prawdopodobnie czekają cały tydzień na piątek żeby się doprowadzić do takiego stanu i popisywać przed znajomymi.
Dobrze zrobił, takim nie ma co tłumaczyć, bo do takich nie dociera. Zresztą chuj wie ile on tam z nim gadał, może już 20 minut mu tłumaczył żeby spierdalał. A jak mu się pedalska miłość włączyła i zaczął go po ryju głaskać to chyba każdy normalny by takiemu wyjebał. Chyba że wy się tulicie z kolegami po pijaku to już wasza sprawa.
torbiasz napisał/a:
kto sie nie najebal niech pierwszy rzuci kamieniem...
Raz w życiu mnie wyjebali z klubu.Ktoś tam podbijał do mojej panny to się zacząłem pruć.Podchodzi do mnie ochroniarz, nie próbowałem go w ogóle prowokować, a tym bardziej dotykać i mówi, że "chyba pora iść do domu.".Odpowiedziałem, że "Fatycznie może troche za dużo wypiłem.Dzięki i dowodzenia.". Spakowałem dziewczynę w plecak i wróciłem do domu.Nawet nie chodziło o strach, a o najzwyklejszą kulturę, a chłop proboje prowokować na siłę kogoś, kogo praca jest ustawianie takich przygłupów noc w noc.Reakcja jak najbardziej słuszna, lep też jak najbardziej (Tym bardziej, że nie dostał buly.)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów