📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Chyba ty...
reklama to podstawa. @Wiśniowy, czego się spinasz? patrz bo zrobisz taką spinkę, że i sam zaczniesz produkować takie płatki śniadaniowe ;d
Tej pierwowzór tego czegoś był legendą z jakieś 8 lat temu. dzięki za przypomnienie dzieciństwa!
Dorzucam do tego jeszcze wersje ze Spongeboba
a ktoś sobie nawet to wydziarał
Dorzucam do tego jeszcze wersje ze Spongeboba
a ktoś sobie nawet to wydziarał
tidimel napisał/a:
reklama to podstawa. @Wiśniowy, czego się spinasz? patrz bo zrobisz taką spinkę, że i sam zaczniesz produkować takie płatki śniadaniowe ;d
Jaka spinka stary? Totalny luz z mojej strony, z twojej chyba mniej
w sumie to niezły biznes, zróbmy płatki "sadistic" ;d jak tak wszyscy się skupią to będziemy mogli produkować płatki non stop co najmniej przez rok, a użytkowników ciągle dochodzi. ;d
tidimel napisał/a:
w sumie to niezły biznes, zróbmy płatki "sadistic" ;d (..)
Płatki sadistic.pl o smaku martwych płodów!
Gdzie można takie nabyć?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów