📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Genialnie, że to trafiło na sadola: zatem proponuję ubrać się pokrzywdzonym studentom z racji zbytniej ingerencji w ich jakże świętą prywatność na pierwszą rozmowę kwalifikacyjną zapewne (czego życzę wielu) do dużej korporacji w Kuboty, szorty z gołym nieopalonym torsem, ręce od przedramion opalone a w dłoni puszka z tanim browarem. Niewiastom zarazem proponuję ubiór "na dziwkę" - oczywiście wspieram Was i życzę sukcesów w nowej pracy bo zapewne ją dostaniecie, gdyż Wasze umiejętności i wiedza porażą zapewne rekruterów oraz szefa
up kolega ma racje Są okazje kiedy trzeba być poważniejszym. Z resztą garnitury są zajebiste I czy jest coś lepszego od kształtnej dupeczki w czarnej spódniczce ? Dlatego nie rozumiem tych co to napisali
Tak to sobie można przychodzić na uczelnie prywatne a na poważne to Cię w takim stroju nie wpuszczą na egzamin czy nawet ćwiczenia.
a tak poza tym, to już widzę jak osoby przypinające tę kartkę wybierają się na egzamin ustny. stawiam rękę że jeśli myślą o jego zaliczeniu stawią się na nim na galowo.
a to tego jeśli osoba sprawdzająca egzamin będzie obecna podczas jego trwania, to pojawienie się w niestosownym stroju tylko ją wk*rwi więc niema co się nastawiać na miłosierdzie przy ocenie pracy.
a tak poza tym, to już widzę jak osoby przypinające tę kartkę wybierają się na egzamin ustny. stawiam rękę że jeśli myślą o jego zaliczeniu stawią się na nim na galowo.
Jak ktoś studiuje na państwowej uczelni to ma to poczucie że jednak wypada ubrać się na galowo na egzaminy. Autorzy tej karteczki najwyżej nie dorośli do studiowania.
Bardzo ładnie niewiasta pisze, takie równe i proste pismo, od razu widać że inteligencja jeszcze z tych przedwojennych rodzin które do Katynia nie pojechały
Albo uczelnia reguluje takie sprawy i studenci nie mają nic do gadania albo są na łasce egzaminatora który może dokładnie sprawdzać pracę tych którzy się nie stosują do jego zaleceń.
Albo uczelnia reguluje takie sprawy i studenci nie mają nic do gadania albo są na łasce egzaminatora który może dokładnie sprawdzać pracę tych którzy się nie stosują do jego zaleceń.
Chyba jednak powinna się ubrać tak jak profesorek napisał. Nie jestem żadnym ekspertem ale tam powinno być "liczą" a nie "liczy" : P
Jak w komisji będzie Graża Żarko to ten pióropusz wsadzi ci w dupę.
Uwielbiam garnitury:) Ale jak na dworze jest 25*C to wybieram krótkie spodenki i polówkę
@up
super :]
super :]
Na UW jakoś na egzamie liczy się wiedza
A chociażby u mnie na wydziale
A chociażby u mnie na wydziale
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów