Nie wiem jak można nie wiedzieć jak dojść nad morze szczecińskie ;/
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Otrzymali maila od pana Wiesława Kolca z Wałbrzycha. W mailu tym pan Janusz pyta...
A na końcu, panie stefanie...
Za Łone i Webbera piwo musi być.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Za Łone i Webbera piwo musi być.
2:50 kilkadziesiąt metrów od mojej roboty.
@Koniec świata, ja bym uważał z takimi komentami, bo zaraz jakiś gimbus będzie chciał Ci dojebać tekstem "Chuja mnie to obchodzi" albo "Chuja nas to obchodzi debilu"
Koniec Świata napisał/a:
2:50 kilkadziesiąt metrów od mojej roboty.
Chuj nas to obchodzi .
Chuj nas to obchodzi .
No jak to cię nie obchodzi? Będziesz mógł przyjechać na swojej kasztance i mnie zlikwidować za bycie nieprawdziwym Polakiem.
Koniec Świata napisał/a:
No jak to cię nie obchodzi? Będziesz mógł przyjechać na swojej kasztance i mnie zlikwidować za bycie nieprawdziwym Polakiem.
Koniec świata cie zabije, więc nie ma sensu jechać
Za moje miasto i Syriusza w którym kupowało się za dzieciaka czipsy,cole i inne zawałogenne rzeczy, zawsze piwo
Przecież na Kasztance jeździł lewak!
Szczecińska społeczność jest tak zajebista, że odkryła morze szczecińskie... teraz jeszcze trzeba poszukać gór zakopiańskich i nizin warszawskich
Na chuj ludzie nagrywają takie pojebane filmiki. Ani to śmieszne ani w jakikolwiek stopniu edukujące.
No bo Szczecin jest nad morzem... A mianowicie granica terytorialna wód morskich Polski przebiega pod mostem Długim, po jednej stronie Odra a po drógiej Bałtyk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów