📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Różne są gusta muzyczne - rozumiem. Jednak żeby słuchać takiego czegoś jak Cypis, to trzeba być upośledzonym.
Nie wiem kim jesteś ale znajdę ciebie, nadzieję twoje dupsko na pęd bambusa, założę ci słuchawki z zapętlonym tym szajsem i będę patrzył jak bambus rosnąc przebija ci jelita. Będę tak kierował tym bambusem aby ominąć twoje serce i płuca i aby ci wyszedł mordą a następnie będę patrzył ci głęboko w oczy póki nie zdechniesz abyś wiedział kto ci to zrobił i zapamiętał mój ryj najdokładniej jak potrafisz do ostatnich sekund twojego życia.
Potem znajdę twojego kota i go wyrucham na śmierć. Jeśli nie masz kota to psa. Jeśli nie masz psa to pójdę do sąsiada po jego psa. Jak on nie ma to pojadę do schroniska adoptować i go wyrucham na śmierć tak jakbym miał twojego kota wyruchać którego nie masz.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Potem znajdę twojego kota i go wyrucham na śmierć. Jeśli nie masz kota to psa. Jeśli nie masz psa to pójdę do sąsiada po jego psa. Jak on nie ma to pojadę do schroniska adoptować i go wyrucham na śmierć tak jakbym miał twojego kota wyruchać którego nie masz.
Zamieszczane posty mają charakter satyryczny i nie mają na celu obrazić, znieważyć, dyskryminować ani wywoływać uczucia odrazy.
cypis to taki mozart naszych czasów
Kurwa pierwsze słyszę, brzmi jakby ktoś dla zjeby w domu nagrał rymowankę z gimnazjum.
Za starzy jesteście. Każdy w dzieciństwie miał jakieś zjebane nuty do których się wygłupiał przy piwerku z kolegami.
Z tym, że broń Boże nie pochwalam popularyzowania tego i wrzucania na Sadola. Toż to powinno być karane kastracją.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Z tym, że broń Boże nie pochwalam popularyzowania tego i wrzucania na Sadola. Toż to powinno być karane kastracją.
Za starzy jesteście. Każdy w dzieciństwie miał jakieś zjebane nuty do których się wygłupiał przy piwerku z kolegami.
Kastracja nie no panowie litości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów