Przez Kolumbijczyka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Przez Kolumbijczyka.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
edek_kotek napisał/a:
A gdzie są kibole, młodzież wszechpolska i rycerze maryli ?
Ciekawe czy ty byś taki mądry był na typa prawdopodobnie naćpanego który ma nóż i kolegę
edek_kotek napisał/a:
Nie widzisz że spierdalają po kątach?
popiol napisał/a:
w Polsce to tylko patyk z kupą
Zrobienie kwitów na bron to teraz szybką akcja . Ja mam kolekcje i sport . Bez pośpiechu zrobisz w 3-4 miesiące gdzie większość to czekanie .
i tak będziecie głosować na trzaskowskiego. Syndrom Sztokcholmski.
darek1234 napisał/a:
Nadal nie odpowiedziałeś:
odpowiedziałem i trochę szkoda na ciebie czasu.______________
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Te ubogacania zawsze się odbywają jak większość normalnych ludzi jest w pracy lub się do niej chce wyspać, co pozwala przypuszczać że dotyczy to wąskiej grupy ubogacających nierobów i ubogacanych jeszcze większych, też bym się poszamotał z najeźdźcami ale mam rodzinę na utrzymaniu i nie snuję się po nocy na mieście
Kokaińczycy się rozkręcają w kraju kwitnącej cebuli
Mister_Klex napisał/a:
I to kurwa jest kolejny atak z udziałem ,,da silvów'' z ameryki południowej, co ta śmieszna koalicja odpierdala?
to nie koalicja, a pisiory ich nasprowadzały, Tusk dopiero wprowadził obowiązek wizowy dla Kolumbijczyków, moim zdaniem, nie powinniśmy ich w ogóle wpuszczać, Kolumbijczycy są pojebani, naprawdę
edek_kotek napisał/a:
Z tej ligi kibice są tylko w Krakowie
edek_kotek napisał/a:
fb.watch/vXx-EYHJQN/
Własnie zrobili robote, szkoda tylko ze narazaja zycie przez wyborcow usmiechnietej koalicji.
Po co to ściągają... Tu nie będzie żadnego łączenia się, żadnego Multi Kulti... Tu będzie się lała krew a kto się będzie łączył to ze zmieszanych ras będą powstawały kundle a nie lepsze gatunki... Jak widzimy z nożem o ostrzu 30cm jeszcze chodzi.
Tak czy inaczej szacunek dla ludzi w Płocku, że rozumieją, że jest ich więcej, że nie boją się jednego kolesia z długim nożem i że on sam musi rozumieć, że to w niego polecą za chwilę półkilowe kamienie na łeb, rury metalowe i inne elementy strasznie zresztą rozkopanych naszych ulic więc CO KUTWA GOŚĆ Z NOŻEM zrobi...
Tak czy inaczej szacunek dla ludzi w Płocku, że rozumieją, że jest ich więcej, że nie boją się jednego kolesia z długim nożem i że on sam musi rozumieć, że to w niego polecą za chwilę półkilowe kamienie na łeb, rury metalowe i inne elementy strasznie zresztą rozkopanych naszych ulic więc CO KUTWA GOŚĆ Z NOŻEM zrobi...
edek_kotek napisał/a:
Ciebie to widzę, że plsują sami uśmiechnięci. Od tego lewactwa i TV to wam wszystkim ładnie beret zryło. Śmiejcie się dalej z tych co chociaż mają odwagę wyjść na ulicę i walczyć z tymi, którzy za moment będą nam tu grupowo zagrażać. No ale najważniejsze że PiS nie rządzi. I pomyśleć, że kiedyś ludzie za ten kraj życie oddawali, a dziś sami z siebie robicie poddanych...
edek_kotek napisał/a:
Jak ja takie cos kurwa czytam... To jak z tekstem "a gdzie była policja"... W dupie gościu wszyscy byli... Myślisz, że każde stoi na rogu po nocach i czeka na kolumbijczyka z nozem (patrząc po gabarytach dla niego to była szabla)... Zwykli ludzie powinni go ukamienować/zlinczować czym tylko się da... Wtedy to bydlo by zrozumiało, że nie ma przyzwolenia na dzikusowanie. Najlepiej wytruć i spalic te małpiszony z nożami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów