Przez Kolumbijczyka.
Przez Kolumbijczyka.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielkie mi coś. Jak sobie pijany szedłem machając nożem typu Bowie, Cold Steel Trail Master 9,5" ostrze, nikomu nie szkodząc, bo pusto na ulicy (11 w nocy) i zatrzymała mnie policja, to nic mi nie zrobili, bo nic nielegalnego nie robiłem. Poprosili mnie o schowanie noża, co łaskawie uczyniłem. Zaprosili mnie na wycieczkę na komendę, na dmuchanie w alkomat. Wyniku z powodu nadmiaru spożytego wcześniej alkoholu nie pamiętam. Dali mi ustnik na pamiątkę i do domu odwieźli. Tak się marnuje pieniądze podatnika. Sam bym sobie doszedł bez problemu.
A później się obudziłeś i mama musiała prać pościel
I to kurwa jest kolejny atak z udziałem ,,da silvów'' z ameryki południowej, co ta śmieszna koalicja odpierdala?
Też mnie dziwi, że nie pozamykali jeszcze tych pisowców.
A gdzie są kibole, młodzież wszechpolska i rycerze maryli ?
Ostatnio jak gdzieś się zebrali i poszli na miasto to policja zaczęła wszystkich spisywać więc może jeszcze na komendach siedzą
Jak to gdzie na krzyżu w kościele.
Siedzą w wiezieniach za niemiłe komentarze wobec beżu
No ale jak byli to darłeś mordę, że naziści
I to kurwa jest kolejny atak z udziałem ,,da silvów'' z ameryki południowej, co ta śmieszna koalicja odpierdala?
Nie zebym rudego bronil ale cos ci mozg wypralo.
Wizy dla kolumbii zostaly zniesione w 2015 lub 2016r za sprawa ue, ale wcale nie musielismy tego robic.
Zostaly przywrocone w lato tego roku.
[ Dodano: 2024-11-19, 12:36 ]
Ciekawe ilu z gapiów nie wzięło karty referendalnej. Referendum UROCZYŚCIE unieważnił agent najbardziej zbrodniczego narodu na świecie.
A co Braun znowu zrobil???
a po chuj mają jakimś pizdą dupe ratować ?
Staną na przedzie kiedy wy ostatecznie się zesracie i wydacie swoją siostrę/matkę na wyruchanie za kebaba
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów