Przez Kolumbijczyka.
Przez Kolumbijczyka.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@
Nie, nie odpowiedziałeś, a jeśli chodzi o to, że coś się zaczyna mitycznego w twojej głowie to akurat prawda, bo sceny Kolumbijczyków z nożami widziałem w Krakowie w latach 90, wtedy, gdy siurałeś jeszcze gdzie popadnie. Fakt, szkoda z tobą gadać
Ty, weź zejdź z drzewa raz na jakiś czas
Wizy dla kolumbii zostaly zniesione w 2015 lub 2016r za sprawa ue, ale wcale nie musielismy tego robic.
Zostaly przywrocone w lato tego roku.
A co Braun znowu zrobil???
No to właśnie kurwa rudy w raz z uśmiechniętą koalicją lgbt, sprowadził latyno amerykanów, po zatym czemu za czasów pisiorów nie było tyle incydentów z udziałem wgl jakichkolwiek imigrantów
[ Dodano 2024-11-19, 18:48 ]
to nie koalicja, a pisiory ich nasprowadzały, Tusk dopiero wprowadził obowiązek wizowy dla Kolumbijczyków, moim zdaniem, nie powinniśmy ich w ogóle wpuszczać, Kolumbijczycy są pojebani, naprawdę
No ten portal to potwierdza
Synek, weź się do książek
Jak byłbym twoim synem to bym się powiesił, idź w chuj palić wroty, w dupie byłeś gówno widziałeś
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda@: nie ma reszty nagrania. Wypierdol dostali i to srogi 😉 towarzystwo cudownie się rozpierzchlo na widok policji a oni zebrali "małych ludków" bo nie dość że mieli maczetę to jeszcze biegali z towarem w kieszeni przychlasty
Dzieki za konkret, jebać scierwa nieczyste
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaNo to właśnie kurwa rudy w raz z uśmiechniętą koalicją lgbt, sprowadził latyno amerykanów, po zatym czemu za czasów pisiorów nie było tyle incydentów z udziałem wgl jakichkolwiek imigrantów
nie, Kolumbijczyków najwięcej przyjechało za czasów pis
co do tej nacji, to wystarczy wejść na Wikipedię i poczytać o Kolumbii, o tym, że przez ostatnie dwieście lat ciągle się napierdalają i wyrzynają, żeby zrozumieć, że tacy ludzie nie są wstanie funkcjonować w normalnym społeczeństwie
nie, Kolumbijczyków najwięcej przyjechało za czasów pis
co do tej nacji, to wystarczy wejść na Wikipedię i poczytać o Kolumbii, o tym, że przez ostatnie dwieście lat ciągle się napierdalają i wyrzynają, żeby zrozumieć, że tacy ludzie nie są wstanie funkcjonować w normalnym społeczeństwie
No okej , ale dlaczego takie sytacje dopiero wychodzą za czasów koalicji w takim razie ????
No okej , ale dlaczego takie sytacje dopiero wychodzą za czasów koalicji w takim razie ????
a to jest bardzo ciekawe pytanie
ciekawe jest też na przykład to, że teraz powstał wrzask o centra integracyjne, choć to pomysł pis, obecny rząd tylko to kontynuuje... także masz kilka pytań do przemyślenia
a to jest bardzo ciekawe pytanie
ciekawe jest też na przykład to, że teraz powstał wrzask o centra integracyjne, choć to pomysł pis, obecny rząd tylko to kontynuuje... także masz kilka pytań do przemyślenia
Ta? na przykład jakie ? pozatym centra wyszły dopiero za obecnej koalicji, że nie wspomne o pakcie migracyjnym pare tygodni po wyborach zaakceptowanym przez koalicje ,przewożonych do polski przez niemcy imigrantów, wzmiance o tym że mamy płacić nielegalnym migrantom za wyjazd z polski gdy 40 % polaków ma problem z utrzymaniem sie w tym kraju. może kolego szanowny odpowiesz mi na te pytania ?
A gdzie są kibole, młodzież wszechpolska i rycerze maryli ?
obesrali zbroje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów