Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Rowerem po dworcu PKP - teraz popularne
🔥 Koty są różne - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ROMANCEF1111 2025-01-13, 18:50
I to są te willę za miliony dolarsow
Zgłoś
byku595 2025-01-13, 18:54 2
o co chodzi z tymi drzewami ze wszystko płonie a one nie ?
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-01-13, 18:59 2
Żydzi i tak wyjdą na swoje...
Zgłoś
pazuzu 2025-01-13, 19:04
Maniecky napisał/a:

Cieszymy sie bo to ma potencjal zeby to siedlisko wokow takich jak ty przebudzilo sie w koncu.... chociaz watpie....poziom zjebania umyslowego jest zbyt duzy...

Jakich wokow? i z czego mają się przebudzić? i niby co pożar ma zmienić czyjeś poglądy polityczne? Czytałeś w ogóle co napisałeś? przecież to nie ma żadnego sensu.
Jak teraz były powodzie w Polsce na południu to też dobrze? Bo to siedlisko Polaków, katolików?
Zgłoś
BokuHaOmaeNoHahaNakaNiDa 2025-01-13, 19:04
Adiczek napisał/a:

Bóg widzi kurestwo tego świata więc działa

Gdyby się dało do dałbym ci ujemne piwo. Minus piwo.
Zgłoś
Siriuz 2025-01-13, 19:05
Black_Hole napisał/a:

Masz dowody czy tylko zazdrościsz?

Jakie kurwa dowody? Cały świat jest dymany przez petrodolar, a jak ktoś się postawi to jeb demokracja z nieba. Teraz chuje zapragnęli Grenlandii i Dania potulnie w obliczu inwazji skapitulowała. Mają w dupie wyroki trybunału w Hadze, mają w dupie każdego kto jest słabszy. Wszystko zbudowali na wyzysku i niewolnictwie. Jebał ich pies.
Zgłoś
Maniecky 2025-01-13, 19:07 13
Black_Hole napisał/a:

Masz dowody czy tylko zazdrościsz?

Jebniety jestes? 80 procent tych debili to woki takie jak ty

- Woda z polnocy byla kierwana do oceanu zeby jakies karasie chronic.
- Brak wypalania i sprzatania sciolki bo zieonym amebom to nie pasowalo gdyz global warming shit
- Ubezpieczalnie od lat widzialy jaka tam sie dzieje chujniai wycofywaly polisy z Kaliforni wiec wiekszosc tych domow nie dostanie odszkodowania
- Czarna lesba wybrana na burmistrza przez takich niedojebow jak ty odebrala 18mln dolarow strazy i przekierwala to na DEI i nielegalnych imigrantow a w czasie kryzusu byla z wizyta w Ghanie. Po powrocie powiedziala zeby wszyscy potrzebujacy udali sie na strone "url"...czyli tak samo inteligentna jak ty
- Nielegalni imigranci pala ogniska w lasach zeby sie ogrzac
- Czarnuch ktory byl zlapany z miotaczem ognia zostal uwolniony na nastepny dzien
- Zbiorniki z woda bylu puste jak twoj leb wiec brak wody w hydrantach dzieki wspanialemu zarzadzaniu wokow
- Znany komik Adam Corolla za mlodu, czekal 7 lat zeby sie dostac do strazy pozarnej a czarna 50kg pizda obok dostala ofert po tygodniu
- Czarna lesba, naczelna zastepczyni szefowej strazy pozarnej (bialej lesby) zapytana jak taka 50kg kobieta ma uratowac 100kg facet z ognia powiedziala ze on nie
powinien tam sie znalezc jak ta mo ga tachac
- Trump od lat blagal Newscumma zeby sprzatali sciolke ale ten zazelowany pedal nie sluchal

Nie chce mi si dalej pisac bo nie mam calego dnia...ale ze takie 💩 jak ty dalej nie ogarnia to mnie bulwersuje odorbine

[ Dodano: 2025-01-13, 19:09 ]
pazuzu napisał/a:

Jakich wokow? i z czego mają się przebudzić? i niby co pożar ma zmienić czyjeś poglądy polityczne? Czytałeś w ogóle co napisałeś? przecież to nie ma żadnego sensu.
Jak teraz były powodzie w Polsce na południu to też dobrze? Bo to siedlisko Polaków, katolików?

Przeczytaj sobie moj post powyzej do twojego pedala nr2 bo mi sie nie chce powtarzac
Zgłoś
pazuzu 2025-01-13, 19:35 1
Maniecky napisał/a:

- Brak wypalania i sprzatania sciolki bo zieonym amebom to nie pasowalo gdyz global warming shit
- Ubezpieczalnie od lat widzialy jaka tam sie dzieje chujniai wycofywaly polisy z Kaliforni wiec wiekszosc tych domow nie dostanie odszkodowania
- Czarna lesba wybrana na burmistrza przez takich niedojebow jak ty odebrala 18mln dolarow strazy i przekierwala to na DEI i nielegalnych imigrantow a w czasie kryzusu byla z wizyta w Ghanie. Po powrocie powiedziala zeby wszyscy potrzebujacy udali sie na strone "url"...czyli tak samo inteligentna jak ty
- Czarnuch ktory byl zlapany z miotaczem ognia zostal uwolniony na nastepny dzien
- Zbiorniki z woda bylu puste jak twoj leb wiec brak wody w hydrantach dzieki wspanialemu zarzadzaniu wokow
- Znany komik Adam Corolla za mlodu, czekal 7 lat zeby sie dostac do strazy pozarnej a czarna 50kg pizda obok dostala ofert po tygodniu
- Czarna lesba, naczelna zastepczyni szefowej strazy pozarnej (bialej lesby) zapytana jak taka 50kg kobieta ma uratowac 100kg facet z ognia powiedziala ze on nie
- Trump od lat blagal Newscumma zeby sprzatali sciolke ale ten zazelowany pedal nie sluchal
Nie chce mi si dalej pisac bo nie mam calego dnia...ale ze takie 💩 jak ty dalej nie ogarnia to mnie bulwersuje odorbine
Nie chce mi sie dalej pisac bo ale mozna by wymieniac i wymieniac....
Przeczytaj sobie moj post powyzej do twojego pedala nr2 bo mi sie nie chce powtarzac

Jprdl twoje argumenty, wybuchł pożar bo ktoś tam jest lesbijką 🤦‍♂️ człowieku weź się lecz
Już to gdzieś wcześniej pisałem to dlaczego w tym roku spłonelo 430 tys ha w teksasie? tam nie było "woke" (cokolwiek to znaczy") to czyja tam wina? zjebanych białych hetero? może tak bo za dużo ziemi wzięli pod uprawy i bydło. Zawsze i wszędzie możesz znaleźć jakieś pokretne przyczyny. Ale kurwa pożary od zawsze były, są i będą niezależnie od poglądów politycznych.
Zgłoś
Adiczek 2025-01-13, 19:49 1
Jarek_Wielki napisał/a:

Nie wiem którego bardziej mi szkoda!

Najbardziej szkoda ciebie
Zgłoś
pnaj 2025-01-13, 20:06 4
Ciekawe jak dużo do pieca dorzuciły auta elektryczne, które tam były powszechne.
Pewnie, zanim się zapalił drewniany dom, to w tych elektrykach już kopciła się ta eko skóra i eko pianki, a potem bateria kilka godzin grzała okolice, że każdy dom nie dał rady.

Druga rzecz, ile ton metali ciężkich z tych bateryjek się uwolniło. Może ktoś znajdzie jakieś pomiary. Może będą już musieli na stałe, trawę na zielono malować, bo za bardzo nie urośnie z taką podsypką z litu no i biznes raczek się lepiej zakręci.
Zgłoś
zn506 2025-01-13, 20:13 5
Quassar napisał/a:

gender woke....

Ponoć pozwalniali białych strażaków pod byle pretekstem i pozatrudniali pedałów, murzynów i k0bity do straży, żeby było różnorodnie
Zgłoś
niemamskarpet. 2025-01-13, 20:17 1
może teraz nauczą się budować domy z porotermu a nie z płyt OSB

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Na_pohybel_ruskim 2025-01-13, 20:57 9
pazuzu napisał/a:

Jprdl twoje argumenty, wybuchł pożar bo ktoś tam jest lesbijką 🤦‍♂️ człowieku weź się lecz
Już to gdzieś wcześniej pisałem to dlaczego w tym roku spłonelo 430 tys ha w teksasie? tam nie było "woke" (cokolwiek to znaczy") to czyja tam wina? zjebanych białych hetero? może tak bo za dużo ziemi wzięli pod uprawy i bydło. Zawsze i wszędzie możesz znaleźć jakieś pokretne przyczyny. Ale kurwa pożary od zawsze były, są i będą niezależnie od poglądów politycznych.

Uuuu Maniecky uderzył cię w czuły pedalski punkt?
Zgłoś
anubis90 2025-01-13, 21:30 3
Ja tam nie czuję do nich żadnego współczucia.
Dobrze tak tym skurwysynskim bogaczom, że spaliły się ich wille, bo gdyby była odwrotna sytuacja, to te chuje nawet by się nie przejęli, a tak to mogą poczuć, jak się czuje uboższy człowiek tracący cały dobytek.
Wydaje się takim, że jak mają kupę pieniędzy, to są bogiem, i o wiele lepsi od innych...

[ Dodano: 2025-01-13, 21:34 ]
pazuzu napisał/a:

Trochę nie rozumiem podejścia "dobrze ze im się tam pali" Serio cieszy was nieszczęście innych? Jak ktoś jest bogaty i ma inne poglądy to od razu "dobrze mu tak"? Przecież tam też dużo Polaków mieszka. Zazdrość was zżera że ktoś się dorobił kasy a wy nie?

A czego tu nie rozumieć??
Ja akurat też cieszę się, że bogacze tracą majątki w tym pożarze, bo teraz mogą zobaczyć i poczuć, jak się czuje uboższy człowiek tracący cały dobytek. Gdyby sytuacja była odwrotna, gdyby to tylko ubodzy ludzie tracili domu itp, to ci skurwysyńscy bogacze nawet by na nich nie spojrzeli.
Jeśli o mnie chodzi, to współczuję tylko ubogim ludziom, i zwierzętom, bo to oni najbardziej cierpią przez te pożary.
Zgłoś
biegu86 2025-01-13, 21:36 4
pazuzu napisał/a:

Trochę nie rozumiem podejścia "dobrze ze im się tam pali" Serio cieszy was nieszczęście innych? Jak ktoś jest bogaty i ma inne poglądy to od razu "dobrze mu tak"? Przecież tam też dużo Polaków mieszka. Zazdrość was zżera że ktoś się dorobił kasy a wy nie?

Ciekawa sprawa że gubernator czyninny włodarz tej lewicowej krainy obcieła świadczenia dla straży pożarnej, więc takie są tego skutki.
Druga rzecz ten sposób budownictwa ma wiele do życzenia. Domy za grube siano a wszystko pali się na popiół.
Tak moi drodzy płonie i pęka lewicowa wizja świata.
Pluje im na mordy.

[ Dodano: 2025-01-13, 21:41 ]
Maniecky napisał/a:

Życzę Ci abyś żył w chuj długo dobry człowieku. Przesyłam wirtualne whisky.
Na pochybel skurwysynów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem