Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda tylko zwierząt ktore spłonęły.
Myślę że spora część zdążyła się ewakuować gorzej będzie potem bo nie będą mieć do czego wrócić, a to jedzenie zdobyć i tak dalej....
No lipa w chuj... Pierdolone gender woke....
Trochę nie rozumiem podejścia "dobrze ze im się tam pali" Serio cieszy was nieszczęście innych? Jak ktoś jest bogaty i ma inne poglądy to od razu "dobrze mu tak"? Przecież tam też dużo Polaków mieszka. Zazdrość was zżera że ktoś się dorobił kasy a wy nie?
Dobrze, że im się tam pali, uczciwie na to nie zarobili
Szkoda tylko zwierząt ktore spłonęły.
Ale murzyńscy looterzy przyszli zanim dotarł ogień...
Boski plan jest nieodgadniony......
Bóg widzi kurestwo tego świata więc działa
Podczas II WŚ to się nie napracował
Może miał dość pierdolenia takich jak ty i czekał aż się do nogi wybijecie ?
Boski plan jest nieodgadniony......
Nie wiem którego bardziej mi szkoda!
Dobrze, że im się tam pali, uczciwie na to nie zarobili
Masz dowody czy tylko zazdrościsz?
Trochę nie rozumiem podejścia "dobrze ze im się tam pali" Serio cieszy was nieszczęście innych? Jak ktoś jest bogaty i ma inne poglądy to od razu "dobrze mu tak"? Przecież tam też dużo Polaków mieszka. Zazdrość was zżera że ktoś się dorobił kasy a wy nie?
Cieszymy sie bo to ma potencjal zeby to siedlisko wokow takich jak ty przebudzilo sie w koncu.... chociaz watpie....poziom zjebania umyslowego jest zbyt duzy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów