📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Magsurf napisał/a:
Prawie jak na koncercie Mansona w 1995r.
Zildjiany, zawsze bliższe memu sercu niż Tama
dam piwo, ale szkoda werbla na takie pajacowanie.
No kurwa, mama kupi nowe... Obserwowałem jak bęben płonie co jakiś czas i generalnie nie było uszczerbku to jebany imbecyl położył pałeczki i zrobił dziurę.
koleś słabo gra na tej perkusji, jak już ktoś nie ma czym zaimponować to wymyśla takie rzeczy...
@up co ty pierdolisz. Gość ma bardzo dobrą koordynację. Spalił debil naciąg ale znowu nic specjalnego tam nie miał założonego. Coś klasy powerbeat za 15zł.
gość ma 411 000 subów przy sredniej wyswietlen 40 000 na film, gdzie on je kupil.
chuj po naciągach....co tam tato kupi następne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów