📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
Jest oblepiony taka warstwa gówna i szmat zlepionych łojem ze moze sobie co najwyżej brwi opalic.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
refleks jak u ninja
Nie mówię, że sam bym się rzucił przez ulicę/kanał i ratował go z narażeniem życia i dobytku bo kurwa serio nie wiem. Jednak, nagrywać i się z tego śmiać - no to trzeba być chujem do szcześcianu
@up dla większości ludzi bezdomny czy pijak to nie jest człowiek
Nie mówię, że sam bym się rzucił przez ulicę/kanał i ratował go z narażeniem życia i dobytku bo kurwa serio nie wiem. Jednak, nagrywać i się z tego śmiać - no to trzeba być chujem do szcześcianu
Gościu który sie pali sam ma to w dupie, wiec czemu ktoś inny miał by sie tym przejmować
bloodwar napisał/a:
@up dla większości ludzi bezdomny czy pijak to nie jest człowiek
Bezdomny to bezdomny, ale pijus to faktycznie nie człowiek. To nawet nie zwierze, bo już zwierzęta mają choć tyle instynktu samozachowawczego by się nie truć. Pijus to odpad, zwykły śmieć.
ellsworth napisał/a:
Bezdomny to bezdomny, ale pijus to faktycznie nie człowiek. To nawet nie zwierze, bo już zwierzęta mają choć tyle instynktu samozachowawczego by się nie truć. Pijus to odpad, zwykły śmieć.
twój wujek cię gwałci? a ojciec pewnie alkoholik też w dupkę zarzyna.......
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów