PB 95 oktanów .
Z liczbą oktanów to bym tak nie przesadzał, bo standardowa meksykańska benzyna ma ich 87, a wątpię żeby zalali go marką premium,
która ma tylko 92 oktany.
Mimo wszystko, całkiem ładnie zapierdala.
Viva La Mexico!!
Viva la revolucion!!!
A chuj, rewolucja już była, niedługo zostanie tylko jebnąć tam bombę wodorową bo zostaną sami handlarze narkotyków i siccario.
Przejebana śmierć
Paskudna. Ale nadal dość szybka, patrząc na to, do czego są zdolni...
Muzyka dodaje scenie niepowtarzalnego uroku.
pikanterii wręcz bym powiedział , aż gorąco na serduszku się robi że ktoś ma taki zapał do tańca
Kiedyś poprosiłem w jednej budzie żeby w chuj ostrego kebsa mi zrobili i widziałem że mielili suszone papryczki i dodawali dodatkowo do sosu ostrego, było to jak smar jakiś i jak mnie sranie potem złapało to z dupska krew mi poleciała aż, myślałem że rak i myśle kurwa to pojadę na SOR a oni mówią że za mocno cisnałem (bo faktycznie strasznie dupa mnie piekła i cisnałem jak pojebany z godzinę na kiblu) i że to od tego sosu wszystko, co za ludzie jak można tak klienta potraktować kupujesz jedzenie, płacisz a potem spotyka cię coś takiego
Chciałeś,, w chuj ostrego kebsa" to dostałeś niewierny
Kurwa lece 11 do Meksyku , kupiłem 3 tyg temu wycieczkę i od razu zaczął się istny Meksyk na sadolu,nie kurwa nie chcę być na głównej ^^
Co Ty jakiś nienormalny? Widać że nie oglądasz sadola.
Kiedyś poprosiłem w jednej budzie żeby w chuj ostrego kebsa mi zrobili i widziałem że mielili suszone papryczki i dodawali dodatkowo do sosu ostrego, było to jak smar jakiś i jak mnie sranie potem złapało to z dupska krew mi poleciała aż, myślałem że rak i myśle kurwa to pojadę na SOR a oni mówią że za mocno cisnałem (bo faktycznie strasznie dupa mnie piekła i cisnałem jak pojebany z godzinę na kiblu) i że to od tego sosu wszystko, co za ludzie jak można tak klienta potraktować kupujesz jedzenie, płacisz a potem spotyka cię coś takiego
Od teraz już nie masz kolegów, co...?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów