Samochód się pali ogniem gorejąc, a w krzakach człowiek tym samym ogniem ogarnięty wychyla się z zieleni krocząc chwiejnie jak pochodnia ku przeznaczeniu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
I na chuj drze te pizde!
Uwaga dla ludzi w słuchawkach, mocno ściszyć.
Uwaga dla ludzi w słuchawkach, mocno ściszyć.
Niech zbawia ci Niebiosa
Od biesów duszę! - Wziąwszy kuszę,
Zabiłem albatrosa.
Może marzy jej się aktorstwo i taki sposób na sławę. Zbyt przerażona żeby pomóc ale nie aż tak bardzo żeby wyciągnąć telefon i nagrywać.
"i don't wanna live on this planet anymore"
"i don't wanna live on this planet anymore"
Jaki to gatunek papugi słychać w tle?Czyżby żako?
pewnie i tak nie miała czym go gasić, ale mogła chociaż próbować, nie wiem piach, własnymi ubraniami czymkolwiek. Tam jest obok kanał z resztkami wody, chociaż mogła drzeć japę "skacz w dół"
Mudzin wkurwił się i poszedł dalej sobie umierać z dala od tych zjebanych krzyków tępej pizdy
maniekboy napisał/a:
po chuj pizde drze?
To samo pomyślałem. Tylko w razie wypadku wszyscy panikują i nie wiedzą co robić. Inaczej jest w przypadku gdy krzywda dzieje się osobie bliskiej, podstawowy instynkt wymusza pomoc osobie w potrzebie, nawet jak to tylko dobry znajomy. Nie wiem kim byli dla siebie ci na filmie, ale stwierdzam, że w takich sytuacjach lepiej polegać już na własnych szczynach niż na babie, w dodatku prawdopodobnie koloru kałowego. I tak fekalia i tak.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów