W wyniku pożaru 56 osób straciło życie , a 265 zostało rannych.
W wyniku pożaru 56 osób straciło życie , a 265 zostało rannych.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stadion odbiega od dzisiejszych standardów bo cała akcja działa się w 1985 r. No jakby nie liczyć to 25 lat !
Stadion odbiega od dzisiejszych standardów bo cała akcja działa się w 1985 r. No jakby nie liczyć to 25 lat !
Nie zmienia to faktu, że w tamtych latach stadiony na zachodzie były o niebo lepsze niż nasze współczesne (czyt . Cracovia, ŁKS, Sosnowiec, Bytom, Gliwice)
56 osob zginelo ?! To co oni nie widzieli, ze sie dach pali ? przeciez to byla w polowie otwarta przestrzen, zadnych pokoi, korytarzy, tylko trybuny i widownia... no chyba ze tam pod trybunami jakies pomieszczenia jescze byly.
Gorsze, ale bezpieczniejsze. Beton sie tak szybko nie pali jak ten papier z ktorego byl zrobiony ten stadion.
56 osob zginelo ?! To co oni nie widzieli, ze sie dach pali ? przeciez to byla w polowie otwarta przestrzen, zadnych pokoi, korytarzy, tylko trybuny i widownia... no chyba ze tam pod trybunami jakies pomieszczenia jescze byly.
Wiesz co to znaczy zostać zadeptanym przez sto osób spierdzielających przed pożarem?
Wiesz co to znaczy zostać zadeptanym przez sto osób spierdzielających przed pożarem?
Niestety nigdy nie byłem na wyprzedaży w Media Markt, więc nie wiem co to znaczy zostać zadeptanym. Ale z daleka nie wygląda to jak paniczna ucieczka tlumu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów