📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
teraz może go tylko wyj... cały zalany woskiem, mogła od razu powiedzieć ze się nie nadaje do jedzenia :/
w dzisiejszych czasach torty odpala się zapałkami do zniczy z pomocą dezodorantu
chuj ślepe mochery od leków i tak smaku już nie mają to opierdolą
Urodziny żydówki, że taki płonący tort?
hajtower, jonec, wiedźma, hrabia drapula, sklej - kurwa tak suchych komentarzy na tym portalu nie widziałem od czasów zbanowania konta Strasburgera...
Wyjebal bym ta blondyne , co kolo dziadka na sofie siedzi !!
@up, zanim zaczniesz pisać jakieś nekrofilskie teksty, pamiętaj żeby wylogować się z konta siostry...
@up , miales na mysli geriatrofilie , przy okazji popros starego zeby przestal mniej bajerowac z drugiego pokoju .
Ciekawe czy się zaczadzili.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów