📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jedzie wężykiem bo próbuje gasic!
Jadąc tylko roznieca bardziej ogień. Powinien zjechać na pobocze, odczepić przyczepę i odjechać kawałek. Takie bele płoną tylko chwilę, a potem tlą się w środku pare godzin i można by je było wtedy pozrzucać spokojnie.
~Halman napisał/a:
o dzięki, nie zwróciłem na to uwagi...
Nie dziękuj,bo nie masz za co.
To nie przyczepy płoną,tylko towar się na nich znajdujący.
zwierzak30 napisał/a:
To nie przyczepy płoną,tylko towar się na nich znajdujący.
Oooo, dzięki., nie pomyślałem o tym..
pro_avenger napisał/a:
Jedzie wężykiem bo próbuje gasic!
Jedzie wężykiem aby użyć siły odśrodkowej do zrzucenia palącego się siana...
Wbrew pozorom kierowca nie działa źle. Może żle ocenił sytuacje, ale jeśli jest pożar to się nie zatrzymuje pojazdu. Tylko, że to dotyczy się ciężarówek a nie pojazdu jadącego 20 na godz.
Velturek napisał/a:
Jedzie wężykiem aby użyć siły odśrodkowej do zrzucenia palącego się siana...
twoja wiedza do czegos ie przydala xd
Jedzie wezykiem bo robi zasłone dymna przed BLM blak madafaka dazynt kurła meter.
Satysfakcjonujące
Płonacy wieśniak pod każdą szerokością geograficzną wygląda galantnie
Pewnie kutas o susowe przylizie zebrać
Płonacy wieśniak pod każdą szerokością geograficzną wygląda galantnie
Pewnie kutas o susowe przylizie zebrać
Rafv napisał/a:
Trator nie płonie tylko przyczepy
Pierdolisz,muszę puścić jeszcze 50 razy mój drogi Watsonie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów