📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nigdy nie próbowałeś gasić dymu?
Swoją drogą mogli otworzyć drzwi/wybić okno. Pewnie byłby hard.
Swoją drogą mogli otworzyć drzwi/wybić okno. Pewnie byłby hard.
U strażaków to się nazywa : "Schładzanie niepalących się elementów tramwaju" - ma to na celu zmniejszenie strat materialnych.
Ciekawe czy ktos byl w środku ... pewnie tak.
Specjalnie nie otworzyli drzwi bo palący sie ludzie w czasie biegania mogliby spowodować rozprzestrzenianie sie pożaru
Specjalnie nie otworzyli drzwi bo palący sie ludzie w czasie biegania mogliby spowodować rozprzestrzenianie sie pożaru
Większy pożytek z tej gaśnicy by był jak by sobie ją podłożył pod głowę, pierdolnął sie na ulicy i oglądał jak się pięknie jara
Martinezd napisał/a:
właśnie dlatego wożenie gaśnicy w samochodzie nie ma sensu
Ma sens, ale pewnie Ty tak jak większość wozisz po to, żeby nie dostać mandatu, kilogramową albo pół kilogramową, woź taką, która pomoże Tobie i Twoim bliskim w razie niebezpieczeństwa, 5kg jest dość optymalne, a nie zajmie wiele miejsca w bagażniku.
bartekmmm napisał/a:
Ma sens, ale pewnie Ty tak jak większość wozisz po to, żeby nie dostać mandatu, kilogramową albo pół kilogramową, woź taką, która pomoże Tobie i Twoim bliskim w razie niebezpieczeństwa, 5kg jest dość optymalne, a nie zajmie wiele miejsca w bagażniku.
Na własne oczy widziałem jak trzech facetów (poszkodowany i dwóch przygodnych kierowców) usiłowało ugasić Poloneza na trzy gaśnice. Strażacy dogasili wrak. Twierdzę że obowiązek posiadania gaśnicy jest podyktowany tym że ktoś na tym zarabia a nie ich wątpliwą skutecznością.
Jayson-X napisał/a:
schładzanie proszkiem?U strażaków to się nazywa : "Schładzanie niepalących się elementów tramwaju" - ma to na celu zmniejszenie strat materialnych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów