reszta zdjęć w komentarzach
reszta zdjęć w komentarzach
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gienek2 chyle czolo,zmiazdzyles
chcialam sie odniesc takze do zaistnialej sytuacji,ale brak mi slow..,
lzy z oczu plyna jak okrutni potrafia byc ludzie,
niszczyc to czym obdarowala nas natura?
jak mozna spokojnie zyc dalej jak takie rzeczy dzieja sie na swiecie?
Ta czarna chmura dymu unosiła się do góry.
Nieciekawy widok
105 ton marihuany? O Boże! Niech żyja służby mundurowe. Po raz kolejny pokonali tą zła roślinę i udaremnili jej złowieszczy plan przejęcia kontroli nad światem. Czuję sie taki bezpieczny, że to zło w czystej postaci nie zdoła dotrzeć m.in. do Polski by siać zamęt, chaos i wartości niechrześcijańskie na terenie mej pięknej Ojczyzny. Az zachciało mi się szukać pracy w Interpolu i dołączyć do grona tych nieprzeciętnych bohaterów. Strach pomyśleć, że gdzieś tam, w odległych krajach Ameryki Południowej ktoś w tj chwili sadzi, podlewa i nawozi zielone krzaczki smierci. Powinni tych zwyrodnialców wieszać na targowiskach, starówkach oraz dziedzińcach kościołów, by juz nikt nie dopuścil sie zamachu na moje twoje zdrowie, a takze naszych dzieci! Ide przyjebać zonie, bo sie najebalem troche a ona cos o starych skarpetkach na podlodze mi pierdoli. I jeszcze suka mi wóde schowala, bez kija sie nie obejdze... Cya!
hmm interesujące pierdolisz smuty tak czytam i jestem już pewny że nigdy nie uderzę swojego dziecka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów