Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O k🤬a!
A czy nie lepiej byłoby za ogony pociągnąć...
Uuuhihuhuhuuuu
+Jasiu co to za zwierzę?
- hmmm... To jest ptok!
+Nie Jasiu, to jest ptak. A wiesz jak on się może nazywa?
- Sraka - odpowiedział pojętny uczeń.
A czy nie lepiej byłoby za ogony pociągnąć...
Uuuhihuhuhuuuu

+Jasiu co to za zwierzę?
- hmmm... To jest ptok!
+Nie Jasiu, to jest ptak. A wiesz jak on się może nazywa?
- Sraka - odpowiedział pojętny uczeń.
Aż się prosi użyć siekierki i główki ciach. Ciekawe jak długo by jeszcze trzepotały skrzydełkami.
zielu75 napisał/a:
Szkoda sroczek
Sroki to szkodniki. Tam, gdzie są sroki, nie ma małych ptaków śpiewających, wróbli, drozdów, trznadli...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie