18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Yaniu 2020-03-09, 23:10 1
To pewnie po kwaśnym mleku.
Zgłoś
AllanAkbar 2020-03-09, 23:23 1
silas78 napisał/a:

Rom

Na Bank Rom bo ma torebkę ruma xD
Zgłoś
Piotr641 2020-03-09, 23:24 4
Presty napisał/a:

A na poważnie.
Zastanawia mnie strój faceta.
To nie są ciuchy menela. Nowe i czyste.

Już tera są nieczyste.

Akcja z deską- mistrzostwo
Zgłoś
mizerka4 2020-03-09, 23:47 18
Ukrainiec zachlał ryja , chciał sobie drogę skrócić bo mu się srać zachciało to teraz "budu" wisiał.
Zgłoś
J................o 2020-03-10, 0:02 11
Wiesz co?
Co?
....... Spierdalaj.
xDDD
Zgłoś
engoldub 2020-03-10, 0:03
na choinke w sam raz
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-03-10, 0:36
normalnie na fejka wygląda uśmiałem się , kolesiowi bym piwo postawi, nie zasrańcowi, jemu już starczy

Zgłoś
X................3 2020-03-10, 0:58
maciuch2 napisał/a:

Dałbyś spokój staremu, najebał się to trudno.

Ale z cb pies na baby, największy ruchacz we wsi Boćwinki, wszystkie maciory piszczą na twój widok, a knury ci zazdroszczą
Zgłoś
Cryo 2020-03-10, 1:26 1
I to jest humor na 5 gwiazdek
Zgłoś
ProVVe 2020-03-10, 1:45
Ja tam na miejscu chłopa bym sie bał, że jakimś cudem rozerwie te pory do końca i mnie zacznie osraniec gonić i nie daj Boże mazgnie tym gównem... Wtedy bym rzygał i wpadł w szał zabijania jednocześnie tyle, że nie wiem czy dałbym radę cokolwiek zrobić hahahaha. Za akcję z deską browar bo prawie po tym miałem takie pory jak ten ukrop hahahah

Ola gringo
Zgłoś
MadeInRussiaTV 2020-03-10, 2:00 2
Akcent ma typowego Słowaka który gdzieś zapierdala w PL na budowie
Zgłoś
michaelpol90 2020-03-10, 2:21
muskutanin napisał/a:

Dobra, już nie będę nagrywać twojego starego

to jest akurat mój stary kolego
Zgłoś
darayavahus 2020-03-10, 7:13
Presty napisał/a:

A na poważnie.
Zastanawia mnie strój faceta.
To nie są ciuchy menela. Nowe i czyste.

Bo to Ukrainiec najpewniej. Nosi forse przy sobie w tewj torbie, żeby mu na 2m kw. rodacy nie zajebali.
Zgłoś
niemamskarpet. 2020-03-10, 8:01
o dawno nie było polskiego hita

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
nowynick 2020-03-10, 8:44 3

heh widzę, że łatwo Wam zrzucić na Ukraińca, a ciężko przyjąć do wiadomości, że obsraniec mówi bez wschodniego akcentu...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów