📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Presty napisał/a:
A na poważnie.
Zastanawia mnie strój faceta.
To nie są ciuchy menela. Nowe i czyste.
Już tera są nieczyste.
Akcja z deską- mistrzostwo
Ukrainiec zachlał ryja , chciał sobie drogę skrócić bo mu się srać zachciało to teraz "budu" wisiał.
normalnie na fejka wygląda uśmiałem się , kolesiowi bym piwo postawi, nie zasrańcowi, jemu już starczy
maciuch2 napisał/a:
Dałbyś spokój staremu, najebał się to trudno.
Ale z cb pies na baby, największy ruchacz we wsi Boćwinki, wszystkie maciory piszczą na twój widok, a knury ci zazdroszczą
Ja tam na miejscu chłopa bym sie bał, że jakimś cudem rozerwie te pory do końca i mnie zacznie osraniec gonić i nie daj Boże mazgnie tym gównem... Wtedy bym rzygał i wpadł w szał zabijania jednocześnie tyle, że nie wiem czy dałbym radę cokolwiek zrobić hahahaha. Za akcję z deską browar bo prawie po tym miałem takie pory jak ten ukrop hahahah
Dobra, już nie będę nagrywać twojego starego
to jest akurat mój stary kolego
Presty napisał/a:
A na poważnie.
Zastanawia mnie strój faceta.
To nie są ciuchy menela. Nowe i czyste.
Bo to Ukrainiec najpewniej. Nosi forse przy sobie w tewj torbie, żeby mu na 2m kw. rodacy nie zajebali.
o dawno nie było polskiego hita
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów