Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No już nie przesadzaj że każdy, kilka razy plukalem zatoki ale takiego syfu nigdy nie miałem
nie korzystasz z narkołyków , kolega ma racje. To naprawde normalne
Nie ma pewności, chyba nie zdajesz sobie sprawy ilu pojebów grasuje na tym padole
To płukanie które robiła ta babeczka to płukanie po zabiegu prostowania przegrody nosowej, to co wypłukała to strupy po szwach, poznałem butle od preparatu który używała, też to miałem , jak widać w PL leczą jak na zachodzie, te same specyfiki i to na NFZ
Ja wlasnie bede to mial. Jak bylo po operacji? Bolalo jak skurwesyn?
Letnia woda, o temperzaturze maksymalnie 40 stopni, a w niej rozpuszczone 3/4 łyżeczki soli morskiej.
Nie kupuj żadnych "Irigasinów" itp., bo to sól w saszetkach, z tą różnicą, że za ciężkie pieniądze.
A gdzie kupujesz ta sól morska??? Taka czysta do płukania zatok?
Ja wlasnie bede to mial. Jak bylo po operacji? Bolalo jak skurwesyn?
Pierwsze dwa dni (do momentu wyciągnięcia gazy z zatok) są niezapomniane
Zwykłe płukanie zatok każdy w sobie nosi taki syf.
Zajebista ulga odrazu.
I każdy nagrywa jak płucze zatoki?
Ja bym był skłonny pomyśleć, że to ciemne pod koniec, to mózg
Sól fizjologiczna to zwykły roztwór soli NaCl w wodzie wysterylizowanej. Można wodę po prostu przegotować, ostudzić do temperatury ciała i będzie OK. Kupno saszetek ze "specjalną solą" mija się z celem. Sól morska? Widziałeś kiedyś jak jest wydobywana przez smoluchów łażących po tej soli boso? Smoluchowe chuj wie co masz w tej soli. Jak myślisz, temu co gmera w tej soli jak się zachce lać to idzie do tego lasu kilometr dalej? Smacznego.
Sól morska wydobywana przez smoluchów, łażących po tej soli - ahahaahah oficjalnie ogłaszem ,że jesteś debilem i w dupie byłeś i gównio widziałeś. Sól morska jest uzyskiwana przez odparowanie wody, dlatego jest w chuj droga (średnio 11$ za 90 gram) wiem bo pracowałem w takiej
saltverk.com/products/saltverk-pure-flaky-sea-salt
Sól morska wydobywana przez smoluchów, łażących po tej soli - ahahaahah oficjalnie ogłaszem ,że jesteś debilem i w dupie byłeś i gównio widziałeś. Sól morska jest uzyskiwana przez odparowanie wody, dlatego jest w chuj droga (średnio 11$ za 90 gram) wiem bo pracowałem w takiej
Przede wszystkim nie wszędzie się tak wydobywa sól morską jak TY sobie to wyobrażasz. Smotruchy w Afryce (i nie tylko tam) zarabiają w ten sposób, że zalewa się wielokrotnie wodą morską pewne obszary, czeka za każdym razem na odparowanie wody i wycina się określonej wielkości i grubości płyty z zestalonej soli. Łażą po tej soli boso. Te płyty soli sprzedają pośrednikowi. Ponawiam życzenie, SMACZNEGO pajacu. Całkiem możliwe, że po znudzeniu pracą na zmywaku czy podcieraniem staruchów, znalazłeś taką w sam raz do twoich kwalifikacji i inteligencji przy wydobyciu soli z morza. Ja w dupie nie byłem, ale najwyraźniej TY używając takich argumentów byłeś u kogoś nie raz.
PS Może jeszcze obejrzyj sobie film o soli "himalajskiej", która ma tyle wspólnego z Himalajami co TY z rozumem.
A tu masz następny filmik z wydobycia soli: Bon apetit!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów