📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:14
Nie sposób się nie uśmiechnąć.
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
To jest konkurs pretendentów do tytułu warzywo of the year?
na poczatku byla fajna akcja jak koles zrobil miedzyladowanie na skalach, reszta to ladowania na plecach badz klacie z mniejszej lub wiekszej wysokosci :/ ale po dziewczyne z 2:05 to byl nurkowal
Pamiętacie ten filmik z chłopakiem co przy skakaniu jebnął ryjem o beton i mu twarzoczaska pękła?
Ah pamiętam jak się uczyłem skakać na główkę na basenie z wysokości 1m i nie raz dechę zaliczyłem. Okropnie piekło, a co dopiero z wysokości 20m?
Lipton94 napisał/a:
Ah pamiętam jak się uczyłem skakać na główkę na basenie z wysokości 1m i nie raz dechę zaliczyłem. Okropnie piekło, a co dopiero z wysokości 20m?
Pamiętam zabawy nad jeziorem z pomostu 2 metry nad wodą. Zachciało się akrobacji i te 2 metry tak zapiekły w klatę, że przemówiły do rozumu.
Pojebani amerykanie nie zdają sobie sprawy z tego, że woda przy dużej prędkości wcale nie jest taka miękka jak się wydaje.
Jak ktoś chce skakać z wysokości, to musi mieć do tego gimnastyczne przygotowanie. Inaczej to jest zwyczajnie w chuj niebezpieczne.
Jak ktoś chce skakać z wysokości, to musi mieć do tego gimnastyczne przygotowanie. Inaczej to jest zwyczajnie w chuj niebezpieczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów