Przeprawa do pracy promem w Hamburgu
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"Dobrze tak tym n@zist@! Kto kierował kierował ukrainskimi oddziałami SS ktorzy mordowali Polaków? No oczywiscie niemcy! Kto zabił 6 milionow Polaków? Oczywiscie niemcy! Ale jak sobota to do lidla żałosne. Ale ja wam się nie dziwię większość bohaterów polskich została zamordowana a mój dziadek był prze hqj ktory zabijał wszystkich wrogów Narodu Polskiego w odpowiednim momencie i przeżył.
Dobrze tak tym n@zist@! Kto kierował kierował ukrainskimi oddziałami SS ktorzy mordowali Polaków? No oczywiscie niemcy! Kto zabił 6 milionow Polaków? Oczywiscie niemcy! Ale jak sobota to do lidla żałosne. Ale ja wam się nie dziwię większość bohaterów polskich została zamordowana a mój dziadek był prze hqj ktory zabijał wszystkich wrogów Narodu Polskiego w odpowiednim momencie i przeżył.