📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Poziom za bardzo spadł. Materiały z nudnego cyklu moto>bęc>moto>bęc, zero kreatywności, nawet nie można już fajnie pogadać w komentarzach jak kiedyś, bo co ciekawsi ludzie zostali wypłoszeni przez średniactwo i polityczne ścierwa. Do tego jakość języka, o którą dawniej ktoś dbał...
Jednym słowem jakieś gówno markietingowe się rozpanoszyło, jak wszędzie.
-_BrD_- napisał/a:
Poziom za bardzo spadł. Materiały z nudnego cyklu moto>bęc>moto>bęc, zero kreatywności, nawet nie można już fajnie pogadać w komentarzach jak kiedyś, bo co ciekawsi ludzie zostali wypłoszeni przez średniactwo i polityczne ścierwa. Do tego jakość języka, o którą dawniej ktoś dbał...
Napisał gość, który miał konto od pół roku
@up bo niektórzy myślą, że im głośniej, tym lepiej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów