📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Młodszy brat Bongmana
A teraz podziękuj kmiocie .
W jakiej szkole nauczyli Cię stawiania znaków interpunkcyjnych po odstępie?
@SolarisN1:
Człowieku z czym ty do niego??? Ty myślisz, że to wie co to znaki interpunkcyjne??? Dla tego to zwykła "." nie jakiś znak! I mnie to też wqrwia!
Człowieku z czym ty do niego??? Ty myślisz, że to wie co to znaki interpunkcyjne??? Dla tego to zwykła "." nie jakiś znak! I mnie to też wqrwia!
ręka jak złamana
Sum Tak Zwany Olimpijczyk
ładny skurwysyn
serenity napisał/a:
@SolarisN1:
A dlaczego wstawiasz po trzy znaki zapytania? Im więcej znaków tym pytanie jest bardziej pytające? Czy co?
SolarisN1 napisał/a:
W jakiej szkole nauczyli Cię stawiania znaków interpunkcyjnych po odstępie?
Szkoły awans óczom i wyhowujom
arapaima morska ale takiej nie ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów