📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ładnie ma wyjebane leń pierdolony.
I na koniec zbliżenie na swoją twarz przez zadowolonego ze znaleziska nagrywającego. Nie wiem co to za miejsce gdzie ludzie mają takie podejście do topielców ale na pewno się nadaje na jakieś próby atomowe, zresztą jak wiele innych miejsc na ziemi
Tego gówna pływającego nie chce nawet ryba ruszyć
Oglądałem do końca i nurek nic nie znalazł. O co chodzi? Brak piwa.
Zastanawiam się jakim cudem takie regiony się nie wyludniają. Przecież tam popełniane są średnio 3 morderstwa dziennie i ten stan utrzymuje się od dekad. Jakim cudem ci podludzie utrzymują dzietność na tak wysokim poziomie, że ciągle ich demografia jest na plusie? Mszyce nie posiadają takich zdolności prokreacji jak te wszystkie negroidy.
@UP
Trzy morderstwa dziennie to by było nadzwyczaj spokojnie. W Polsce w samym 2018 roku było 513 zabójstw .
Wiem że to tylko Manaus ale dane z Brazylii podają ok 175 morderstw....dziennie!!!
W 2018 roku, zabitych zostało ok 69k ludzi !
Ty się zastanawiasz jak to możliwe przy 3 morderstwach dziennie, a co powiesz o 175 dziennie
Trzy morderstwa dziennie to by było nadzwyczaj spokojnie. W Polsce w samym 2018 roku było 513 zabójstw .
Wiem że to tylko Manaus ale dane z Brazylii podają ok 175 morderstw....dziennie!!!
Ty się zastanawiasz jak to możliwe przy 3 morderstwach dziennie, a co powiesz o 175 dziennie
skandal napisał/a:
@UP
Tymi danymi wprawiłeś mnie w jeszcze większą konsternację.
Gdyby nie to, że jest ich ponad 200mln to ich przyrost demograficzny byłby nieźle na minusie.
Z globalnego punktu widzenia, sądzę, że dobrze, że się tak wyrzynają i powinni zwiększać ten wynik, bo nie mogę sobie wyobrazić co by się działo gdyby to połączyło się z islamskim esktremizmem. To byłby już koniec świata.
Ale on musi jebać, trochę czasu musi minąć zanim ciało napuchnie i wypłynie na powierzchnie,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów