18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Aw3s0m3 2017-06-17, 20:25 42
Klasycznie: Kiedyś ktoś powiedział że to fantastico, i teraz jak widzę tego kolesia to pierwsza myśl to: fantastico.

Eh...
Zgłoś
ZmianaNicka 2017-06-17, 23:19 2
Zajebisty koleś, mega dystans do samego siebie
Zgłoś
fantastico 2017-06-17, 23:53 13
Aw3s0m3 napisał/a:

Klasycznie: Kiedyś ktoś powiedział że to fantastico, i teraz jak widzę tego kolesia to pierwsza myśl to: fantastico.

Eh...

Nie mam okularów do pływania
Zgłoś
mirkselv2 2017-06-17, 23:54
To jest dopiero mały wariat
Zgłoś
Noside 2017-06-18, 10:09 14
To już jest smutne. Był dystans do siebie, a teraz widzę, że nawet niedoszły kadłubek może zostać atencjuszem

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
dumad 2017-06-18, 10:21 5
jakbyś był pierdolnięty to też byś był nieświadomy że masz dystans do siebie

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
Sejons 2017-06-18, 15:35
On jest taki PSYCHICZNY
Zgłoś
icemann 2017-06-18, 17:39 2
po co to zyje? stara być na sile smieszny a jest żałosnym chwastem
Zgłoś
Prostak 2017-06-18, 17:49 17
Kod:
Bansiarz napisał/a:<br> ... Co fantastico ma w głowie, jak taka osoba może wyglądać...

Zgłoś
PanAndrzej666 2017-06-18, 18:07 1
jaki fajny robak : )
Zgłoś
pomidoro 2017-06-18, 18:13
Jeden bilet do piekła poproszę
Zgłoś
Dildowagins 2017-06-18, 18:19
Ale to było smutne...

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
deck123 2017-06-18, 18:33
o ja pierdole
Zgłoś
lordindycznik 2017-06-18, 19:01 2
@up ZmianaNicka

A co mu więcej pozostało, pytam poważnie ?? Współczuje takim osobom, bo nikt nie chciałby takiego życia, tacy ludzie często mają spory dystans do siebie itp. ale raczej to jest wszystko na pokaz są to ludzie smutni i pozbawieni prostych radości jak spacer, zwykłe wyjście na piwo itp nie mówiąc już, że nie zakładają oni rodziny, bo nikt nie chce takich ludzi....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów