Czy Wam też te filmiki nie chcą się ładować i 50 sek filmik ładuje się z godzine?!
Też. Ktoś zapomniał chomiki nakarmić.
A baba idzie i nagrywa. .
No, na większości filmików drą się, panikują i co najgorsze nie filmują najważniejszego. A ta spokojnie idzie i nagrywa jak gość zbliża się do granicy. Szacun dla kamerzystki.
Czy Wam też te filmiki nie chcą się ładować i 50 sek filmik ładuje się z godzine?!
Rachunki trzeba opłacać
Mój sąsiad tak się utopił na Zakrzówku w Krakowie
jak ktos jest tak bezdennie glupi to go nie szkoda
Mi się ładuje kilka sekund. Tylko ja mam światłowód a nie modem wpinany do gwiazdka telefonicznego w ścianie.
A baba idzie i nagrywa. Jestem ciekaw co by zrobiła jakby nagle brakło mu powietrza? W takich sytuacjach najlepiej mieć młot albo siekierę która szybko przebije się taflę lodu żeby zacząć reanimację drugiej osoby. Ale ona pewnie jedynie co miała to telefon i torebkę pod ręką.
serio? czepiasz się kobity bo jakiś dureń dla filmiku pływa sobie pod lodem xd pływając w ten sposób to należy się przywiązać liną
Różnie, czasem nawet przeładowanie strony nie działa. Ta strona ma słaby serwer.
A baba idzie i nagrywa. Jestem ciekaw co by zrobiła jakby nagle brakło mu powietrza? W takich sytuacjach najlepiej mieć młot albo siekierę która szybko przebije się taflę lodu żeby zacząć reanimację drugiej osoby. Ale ona pewnie jedynie co miała to telefon i torebkę pod ręką.
Najlepiej to nie włazić pod lód, bo i po chuj, ale jak już to chyba najrozsądniej mieć jakąś linkę przywiązaną do ręki czy nogi i w razie co się po niej wyciągnąć jeśli nie sam to zawsze ktoś może wyciągnąć...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów