Dobry jest skurwesyn
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Przynajmniej śmieszne na tyle na ile są śmieszne takie dyscypliny "sportowe" pokazywane są na zawodach.
Koleś po prostu lubi zachowywać się jak gejowski gej w swoim homobasenie dla gejów.
hoszo napisał/a:
Koleś po prostu lubi zachowywać się jak gejowski gej w swoim homobasenie dla gejów.
Widzisz faceta, wygłupiającego się w basenie i 4 razy w jednym zdaniu nawiązujesz do gejów. To chyba jednak nie on ma z tym problem.
Cytat:
Koleś po prostu lubi zachowywać się jak gejowski gej w swoim homobasenie dla gejów
O ja jebię! Ty naprawdę masz problem ze akceptacją swojej seksualności. Znajdź sobie chłopaka, bo tłumienie tego na dłuższą metę wpędzi cię w psychozę.
Ostatni raz tak się uśmiałem jak wiązałem buta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów