Zabawa gazem CO2 . Polecam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dobry motyw.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Jeśli ktoś z Was nie wiedział, że można coś takiego zrobić, zapraszam do ponowienia szkoły podstawowej, a do Adbustera nie porównywać, bo pewnie by się popłakał jakby się o takich porównaniach dowiedział.
wyngiel chłopy! Wyngiel we wsi!!!!
w podstawowkach nie ma juz chemi ani fizyki, za to jest w gimbazjum i ogranicza sie kucia na pamiec regółek. Ekseprymentow nie robią, bo nie ma kasy na sprzet, a jak jest sprzet to nie mozna dotykac bo sie zepsuje
w podstawowkach nie ma juz chemi ani fizyki, za to jest w gimbazjum i ogranicza sie kucia na pamiec regółek. Ekseprymentow nie robią, bo nie ma kasy na sprzet, a jak jest sprzet to nie mozna dotykac bo sie zepsuje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów