📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jak to Jego dom to Ja pier...
Kurwa on powinien pisać programy nauczania do szkół.
Ewentualnie jego filmy powinny być wyświetlane dla nauczycieli i wykładów, bo gościu wie jak gadać i wie jak przekazywać wiedzę.
Ewentualnie jego filmy powinny być wyświetlane dla nauczycieli i wykładów, bo gościu wie jak gadać i wie jak przekazywać wiedzę.
siwers3 napisał/a:
Kurwa on powinien pisać programy nauczania do szkół.
No dokładnie. Ja czasami po kilka razy oglądam jego materiały. Z każdego odcinka zawsze wiele zapamiętuję. Naprawdę jest świetny, szkoda właśnie, że nigdy w szkole nie udało mi się nikogo takiego spotkać ;/
nie dam rady tego wysłuchać do końca. jak o tym pomyślę przy bzykaniu to wyobrażę sobie że coś z jej cipki przyklei mi się do chuja i się na nią zrzygam albo co...
z resztą co ja pierdole. lalki nie maja cioty
z resztą co ja pierdole. lalki nie maja cioty
Po co mi taka wiedza skoro siedzę przed kompem a jedyne co rucham to własna ręka?
Wołoszański jak zwykle w formie. ;0
jego filmy są wyświetlane w szkołach,nauczyciele piszą do niego pytając o zgodę. Radek ma zaje**stą pracę a te filmy to jego hobby, nie robi tego dla kasy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów