📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Optymalna strefa zgniotu...
Brawa dla niego bo mógł iść do Europy po socjal albo siedzieć w domu przy kompie i pisać durne komentarze .... a kurwa on nie ma kompa
Szydzimy, ale czarny bananojad zrobił ten pokraczny pojazd ze słomy, desek dwóch rowerów Jubilat i silnika z Junaka. Wszystko elegancko posklejane krowim łajnem. Myślę, że w takiej zabitej świat dechami , gdzie nawet hieny nocą spierdalają z podkulonymi ogonami ten gość pokazał ptencjał
Etiopia motorenwerke.... afryka według mnie wszeła w złotą erę pary i fabrykantów brawo kurwa jeszcze kilka lat i stworzą pierwszy dwupłatowec a potem dalej pierwsza wojna afrykańska zwana wojną czarnych.....
Na totalnym wypizdowie skonstruował ze złomu samochód. Takie jednostki jak on to jedna na całe plemię wioski i to on może właśnie coś osiągnie. Przynajmniej nie będzie jak większość bambusów z Afryki którzy leżą brzuchem do góry i gapią się co tam w dżungli piszczy a swoje baby gonią do roboty.
wy się śmiejecie a tu trzeba docenić pomysłowość. Mógł siedzieć na dupie i nic nie robić, a tak to zbudował sobie sam pojazd i uczciwie zarabia kasę. Osiągnął w życiu, więcej niż niejeden wyborca PiS.
Sprawdza się przysłowie Polska 100 lat przed murzynami. Oni już mają swoją markę samochodów...
śmiejesie się kurwa ale też trzeba mieć łeb by coś takie złożyć, sporo osób tutaj lego technics by nie złożyło bez instrukcji
Ja bym tego bambo zatrudnił. Może chujowo to wyglada, ale zrobione jest naprawdę pomysłowo.
wszystko pięknie ale napęd na tył nie ma dyferencjału i pierwszy lepszy zakręt i wszyscy leżą, juz nie mówiąc o tym, że te cieńkie rurki od widelcy rowerowych przy większym obciążeniu poskładają się jak plastelina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów