18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Obsypany nagrodami na całym świecie film Łukasza Borowskiego (studenta Wajda School and Studio) "3 dni wolności" to krótkometrażowa opowieść o więźniu który po 15 latach odsiadki dostał przepustkę. Naj­prost­sze czyn­no­ści stanowią dla niego praw­dziwe wyzwanie. Zagubiony i oszołomiony, a jed­nocześnie zafascynowany, stara się zrozumieć dzisiej­szy świat.

Zgłoś
Invii 2015-02-22, 17:52 5
Jak za 15 lat odejdziecie od kompa, to też będziecie tak mieli
Zgłoś
scoobiedoobiedooya 2015-02-22, 18:25 7
Nie wiem czemu w opisie pisze że chłop siedzi już 15 lat, a z filmu wynika że siedzi 28 lat.

W każdym razie, żal mi chłopa było ale w imię zasady "akcja-reakcja" swoje musi odsiedzieć. Ten dokument powinien być puszczany małolatom aż do skutku, najlepsza profilaktyka jaka może być. Najbardziej mi się spodobało jak wypisał swoje marzenia i skończyło się na gadce drugiego gościa że może by je spełnił (a były b. przyziemne), a teraz nie spełni żadnego z nich.

Też mi się spodobało jak doszło do krytyki ludzi że nie doceniają tego co widzą dookoła siebie. Z jednej strony racja, zachowują się jakby tego nie dało się odebrać. Ale z drugiej strony jak gość może mieć wąty do ludzi kiedy to on zjebał taką możliwość, a reszta nie.

RUCH NARODOWY <3

Cytat:

Murzynek Bambo w Afryce mieszka,
Czarną ma skórę ten nasz koleżka.

Zgłoś
kustoszpan 2015-02-22, 20:45
Dobry dokument.. łap piwsko!

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
p................a 2015-02-22, 20:57
Ile przez ten czas pracował? Ile się kształcił? A może uczęszczał do więziennych kół zainteresowań itp. Nic? Pewnie, po co to komu, gdy pewnie w celi telewizor a w ośrodku sklepik i kafejka internetowa. Do tego koledzy z podobnymi zainteresowaniami. Żyć nie umierać za 15x12 miesięcy x2000 zł utrzymania miesięcznie z publicznej kasy. Film realistyczny jak fizyka w bollywoodzkim kinie akcji.
Zgłoś
RockyWood 2015-02-22, 21:27
trochę to dziwne bo gość zachowuje się jak by przez cały ten czas był zahibernowany w tym więzieniu a tv na 100% mieli, gazety i w porywach jakiś może internet

Rock.
Zgłoś
Jeadong 2015-02-22, 21:45 2
scoobiedoobiedooya napisał/a:

Nie wiem czemu w opisie pisze że chłop siedzi już 15 lat, a z filmu wynika że siedzi 28 lat.

Siedzi 15 z 28, masz problemy z rozumowaniem ?
Zgłoś
Tradyt 2015-02-22, 21:50 3
Chyba na podryw się szykuje.Paczka od malborasów a w środku "męskie"
Zgłoś
C................a 2015-02-23, 14:34 2
Jedna z rzeczy których od początku dorosłego życia się naprawdę bałem to zakład karny.

Świadomość, że jesteś zamknięty a twoje życie spływa dzień po dniu i uciekają twoje marzenia, plany, starzeją się znajomi i rodzina... okropne, naprawdę okropne. Ciarki mi chodzą po garbie.

Tak jak pisał scoobiedoobiedooya - puszczać łebkom i uświadamiać, że lepiej żyć z prawem za pan brat.
Zgłoś
Samudaripen 2015-02-23, 20:45
Po chuj on tam wrócił!? Ja pierdole.. z świadomością, że będzie siedział jeszcze TRZYNAŚCIE lat!!!??? Jasny chuj.. choćbym miał żyć jako bezdomny wolałbym spierdolić do ciepłego kraju, w którym nie obowiązuje prawo eksmisji.. z tą kawą i papierochami pewnie mu zostało nie wiele, jak wyjdzie będzie starym dziadem, który może popełni samobójstwo, a może nie, ale teraz jeszcze w miarę silny mógł po prostu najzwyczajniej na świecie spierdolić i opalać się na ciepłych plażach ciepłego kraju..
Zgłoś
Tomikchomik1 2015-02-23, 21:19 2
@up Ekstradycji. Eksmisje masz jak cię z domu wyrzucają.
Zgłoś
Samudaripen 2015-02-23, 23:13
Tomikchomik1,
Masz pan racje panie chomik, pojebało mi się.
Zgłoś
K................n 2015-02-24, 0:08
scoobiedoobiedooya napisał/a:

Też mi się spodobało jak doszło do krytyki ludzi że nie doceniają tego co widzą dookoła siebie. Z jednej strony racja, zachowują się jakby tego nie dało się odebrać. Ale z drugiej strony jak gość może mieć wąty do ludzi kiedy to on zjebał taką możliwość, a reszta nie.

Powiedział człowiek, który w drugim temacie fantazjuje o wizach na wychodzenie do sklepu
Zgłoś
kambodia66 2015-02-24, 5:28 1
nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111001/WEEKEND/946059516
Zgłoś
jehehej 2015-02-25, 20:31 1
@Samudaripen
Obejrzyj Skazanych na Shawshank, tam masz odpowiedź.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów