18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Po chuj laweta
elektr0n1ka • 2017-02-24, 22:44
Czy to autobot? Deceptikon? Nie, to tylko Polak za kierownicą. Zwracam uwagę na misternie wklejone klasyczne okno PVC trzymające się na piance montażowej.

Tak, to jechało po drodze. Kierowca dostał 200 mandatu.

Zgłoś
zbijok 2017-02-25, 22:04
A pierdolicie, Polacy są zaradnym narodem- i to jest piękne. Jeśli nie można zgodnie z prawem, to z lewej.
Zgłoś
S................n 2017-02-26, 0:46
idejakprzecinak napisał/a:

Co kurwa? DREWNIANA rama okienna z PCV?

Stary nie wiem co ty palisz ale ja też to chcę

Swoją drogą: Polak potrafi

Faktycznie, źle napisałem dlatego poprawiam:

Szeryfian napisał/a:

Drewniana rama okienna to jedna z części składowych okna, zamiast z drewna może być wykonana z pcv lub innego tworzywa sztucznego bądź metalu.

Także dokładnie to miałem na myśli pisząc swój post.

Nic nie palę, pomyliłem się po prostu a dokładnie pominąłem 2 słowa. Ale niepokoi mnie to, że jakaś chuja warta pomyłka od razu kojarzy ci się z przećpaniem/przejaraniem tak jakbyś się nigdy w życiu nie jebnął na czymś a jeśli już to miało by to związek z jakąś używką
Zgłoś
kalijanek 2017-02-26, 8:19
za takie coś to nie tylko rejestracyjny ale i osobisty dowód bym mu zabrał

Tu i teraz.
Zgłoś
pioro1000 2017-02-26, 11:23 1
Firma jak i kierowca jest z Przasnysza.
Jechał za Moskwę po towar i na zakręcie go wyrzuciło. Aby w ogóle cos widziec to wkleił okno. Ogólnie pizgawa i wiatr (wracał w goglach narciarskich).
Dostał mandat i wrócił na bazę.
Już zamówili nową kabinę.

Tak wiem, rozmawiałem z tym kierowcą wczoraj
Zgłoś
t3mp 2017-02-27, 1:46 1
też właśnie zainstalowałem windows
Zgłoś
manson__ 2017-03-01, 15:04
elektr0n1ka napisał/a:

Manson, znasz jakieś przysłowia o pałach

Spieszę z przykładem:
Cytat:

Lepsza swoja strzecha niż cudze pałace

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów