📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do chałupy diabły tasmańskie;p
Ja wiem...z biedaszybu się wysypali
haha no kurwa biedaszyb miałem mówić właśnie
O: dopiero za drugim razem zauważyłem że oni po polsku mówią...
Śmiejcie się kurwa. Mogę się założyć, że ci panowie są szczęśliwsi niż większość z was. Wyglądają biednie, ale życie ich cieszy, a z problemami szybko sobie radzą. Bez psychoanalityka, tabletek, czytania mądrych artykułów w prasie kobiecej.
Piwko za polską produkcję.
Piwko za polską produkcję.
Załapali fuchę u kominiarzy. Jeden i drugi jako wycior do komina.
Większa porażka to ta banda kretynów co to kamerują.Normalni ludzie posiadają inne odruchy na taki widok .Przypuszczam to jakieś patologiczne łebki wracające ze szkółki dla opoźnionych.Starych nie stać na tv i internet,bo te skurwysyny im podkradają z portfela na jakieś tańsze alko .Zero rozumu,ambicji-lepiej tracić czas na kamerowanie ludzi którym nie wyszło w życiu lub wybrali taką drogę-niż pomóc staremu przy domu albo matce do podksrobania ziemniaków.A poza tym miałem pisać że nagrywane skarpetą ale nie,to jest tak chujowe i zjebane że musi być nagrywane mózgiem operatora tego dzieła.Z okazji zbliżających się świąt życze ci pedale jak najwięcej lizania fiutów swoich kolegów,przepiełnionej wymazów wymarzonej penetracji analnej i strzelby dla twoich starych żeby posprzątali w pokoju jak tylko ugadasz się ze swoimi kolegami.
@up
Co żeś się tak spienił? Któryś z tych panów przypomina członka rodziny?
golip napisał/a:
@up
Skończ pierdolić
w dupie byli i gowno widzieli
Banda kretynów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów