📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak się baby nie bije to wątroba jej gnije, co nie?
Chyba nie jest taki zły skoro ma już z NIM dwójkę dzieci i dalej z nim jest. No bo chyba nagle mu się nie odmieniło
Chyba nie jest taki zły skoro ma już z NIM dwójkę dzieci i dalej z nim jest. No bo chyba nagle mu się nie odmieniło
Faceci biją kobiety tylko:
-gdy są od zawsze skurwielami tzn. Łobuz kocha najbardziej (kobiety uwielbiają ten dreszczyk emocji gdy on skacze po kogoś głowie)
-gdy facet domator po zapieprzaniu 6/7 dni, non stop każdego dnia lub co dwa dni jakieś głupie kłótnie od kobiety która marudzi NA WSZYSTKO
My potrafimy jakieś głupoty zapominać że np. uderzyła cię drzwiczkami lub chodzi z kolegą gdzieś... ale Kobiety nie one każde gówno zbierają do kupki i nagle z dupy wypierdalają kłótnie, nawet jak już się dogadaliście wytłumaczył jej 7 razy "ok przepraszam" one dalej to ciągną i ciągną by kłótnia trwała aż do tego że on wyjdzie lub jej wpierdoli bo nie wytrzyma nerwowo wrzasków i podjudzania. Kobiety są ułomne! 80% kobiet takich jest.
-gdy są od zawsze skurwielami tzn. Łobuz kocha najbardziej (kobiety uwielbiają ten dreszczyk emocji gdy on skacze po kogoś głowie)
-gdy facet domator po zapieprzaniu 6/7 dni, non stop każdego dnia lub co dwa dni jakieś głupie kłótnie od kobiety która marudzi NA WSZYSTKO
My potrafimy jakieś głupoty zapominać że np. uderzyła cię drzwiczkami lub chodzi z kolegą gdzieś... ale Kobiety nie one każde gówno zbierają do kupki i nagle z dupy wypierdalają kłótnie, nawet jak już się dogadaliście wytłumaczył jej 7 razy "ok przepraszam" one dalej to ciągną i ciągną by kłótnia trwała aż do tego że on wyjdzie lub jej wpierdoli bo nie wytrzyma nerwowo wrzasków i podjudzania. Kobiety są ułomne! 80% kobiet takich jest.
Dokładnie baby takie są a potem zdzwiona że lepkj na jape leci jak wyzywa ciągnie za ubrania mimo prób załagodzenia przez faceta. A potem o qrwa damski bokser. Głupie suki. Szkoda ze ja mam nerwy ze stali może bym swoja nauczył hamulca.
Troche stary jak na takie małe dzieci
Boją się takiej fajtłapy która nie umie nawet przyłożyć porządnie.
Chuj wie o co poszło, więc brak mi sympatii do bitej. Pewnie jakaś patologia, oboje siebie warci. Ale jednak sam wygląd typa wzbudza jak najgorsze uczucia, chciałbym teraz obejrzeć jak on dostaje wpierdol.
A mnie awsze zastanawia po im widownia w postaci ich wlansych dzieci ?
nadzwyczajny zjazd specjalistów od przemocy domowej uważam za otwarty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów