Dzieciak i jego porady powaliły mnie na kolana.. ogólnie na swoim jutubowym kanale ma wiecej tego pokroju filmików w których to np. "downloaduje" programy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Yalo napisał/a:
Obrazek
czyżby ktoś od nas?
Nie wiem czy od nas, czy nie, ale weźcie wyluzujcie z tego typu komentarzami. Przeciez to jeszcze dzieciak. To że z jego filmów mozna sie pośmiać nie znaczy że możecie mu tak cisnąć.. Cholera wie co sobie pomyśli po przeczytaniu tego typu komentarzy.. !
Chłopaczek się stara komuś pomóc.. Dla mnie nie jest zabawne co robi, ale jak to robi, aczkolwiek dla jakichś małolatów tego typu filmik może się okazać pomocny..
Nadał by się do kabaretu pod tytułem "Patrz i płacz"...
"To robimy dajemy zaznacz"
Już go uwielbiam
Już go uwielbiam
krajstof napisał/a:
Nie wiem czy od nas, czy nie, ale weźcie wyluzujcie z tego typu komentarzami. Przeciez to jeszcze dzieciak. To że z jego filmów mozna sie pośmiać nie znaczy że możecie mu tak cisnąć.. Cholera wie co sobie pomyśli po przeczytaniu tego typu komentarzy.. !
Chłopaczek się stara komuś pomóc.. Dla mnie nie jest zabawne co robi, ale jak to robi, aczkolwiek dla jakichś małolatów tego typu filmik może się okazać pomocny..
kurwa mać to jest sadistic
Od dzisiaj będę latał z nożyczkami i odcinał kable od neta dzieciom w najbliższej okolicy.
Od dzisiaj będę latał z nożyczkami i odcinał kable od neta dzieciom w najbliższej okolicy.
Dzieciak wgrał skórkę Windowsa 7 na Vistę (najprawdopodobniej) i myśli ze jest fajny... A ja się pytam: "gdzie byli rodzice pytam się?"
DjRicky napisał/a:
Dzieciak wgrał skórkę Windowsa 7 na Vistę (najprawdopodobniej) i myśli ze jest fajny... A ja się pytam: "gdzie byli rodzice pytam się?"
ja mam skórke visty na xp, super sprawa xd
łałłłłłłłłłłł oczy też!!!!
a co to jest paint ?
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Poradnik kładzie.
Już teraz nic nie wyprowadzi mnie z dobrego humoru.
krajstof : masz ode mnie piwo.
Z tym, że to raczej nie chłopaczek a dziewczynka bo "ewunia" ale teraz tak się porobiło z tymi imionami że to już nigdy nic nie wiadomo.
Żart taki.
Poradnik kładzie.
Już teraz nic nie wyprowadzi mnie z dobrego humoru.
krajstof : masz ode mnie piwo.
Z tym, że to raczej nie chłopaczek a dziewczynka bo "ewunia" ale teraz tak się porobiło z tymi imionami że to już nigdy nic nie wiadomo.
Żart taki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów