📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiesz jak babcie na to lecą ?!
Niestety, ja nie należę do grupy nanomózgów z NK, ćwiczących tylko po to, żeby spodobać się koleżankom z portalu.
Kobiety sobie powiększają cycki, to facet może sobie operacyjnie zrobić kaloryfer, bo czemu nie? Równouprawnienie w końcu
A fuj, weźcie przestańcie... Silikon to co innego niż jakieś kawałki czegoś tam xD. To już wolę 'wylać' trochę potu na siłowni i coś zrobić, niż jak ktoś mi zajebie potem w brzuch płakać z bólu xD
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
Kurwa, był synthol, teraz implanty kaloryferka... akurat mięśnie w przeciwieństwie do cycków mają służyć nie tylko do lansu i miętoszenia (moje idealistyczne myślenie...) więc PO KIEGO CHUJA TO?? prędzej to ograniczy sprawność.
Polecam mózgownicę z silikonu, jak to mówią lepsza sztuczna inteligencja od naturalnej głupoty.
Polecam mózgownicę z silikonu, jak to mówią lepsza sztuczna inteligencja od naturalnej głupoty.
aexalven napisał/a:
A jak se cipki cycki powiększają, tłuszczyk odsysają, nosek, powieki, policzki, usteczka poprawiają, włoski farbują to kurwa to nie jest kompleks tylko "Chciałam coś w sobie zmienić", "Chciałam sobie poprawić samopoczucie".
calkowicie sie zgadzam, ale pod tym wzgledem uwazalam mezczyzn za normalniejszych,powazniejszych,lepszych...
a tu wyskoczyl taki chuj i caly swiatopoglad legl w gruzach.
nie wiem po co gosc sobie to wszczepial;/ przeciez mial juz kaloryfer... tylko ze jednozeberkowy
Damantris napisał/a:
Kobiety sobie powiększają cycki, to facet może sobie operacyjnie zrobić kaloryfer, bo czemu nie? Równouprawnienie w końcu
tylko facet moze na siłowni sobie wyrobić kaloryfer, a dziewczyna żeby mieć wieksze cycki to w ciąże musi zajść
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów