📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
mi się wydaje, czy ona ma strasznie przetłuszczone włosy, mogła je chociaż umyć zanim wrzuciła filmik na jutuba
na pewno u Rubika klaskała
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
kudlaty1125 napisał/a:
mogła je chociaż umyć zanim wrzuciła filmik na jutuba
jak wrzucała na yt to miała pewnie umyte, mogła umyć zanim nagrała ten filmik
"Po co drogi instrument? Wystarczy kubek"
Dobry kubek do grania też kosztuje; a jeszcze futerał do tego, dobra maść na odciski na dłoniach po grze na kubku, koszty konserwacji kubka (tym bardziej, że branża kubków muzycznych jest dość specjalistyczna)... Panie, to jest sztuka dla bogaczy!
Dobry kubek do grania też kosztuje; a jeszcze futerał do tego, dobra maść na odciski na dłoniach po grze na kubku, koszty konserwacji kubka (tym bardziej, że branża kubków muzycznych jest dość specjalistyczna)... Panie, to jest sztuka dla bogaczy!
brylant1412, aleś się popisał....
Jak się nazywa ten instrument na którym gra ten kolo? W łesternach jest motyw grany na czymś takim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów